- 12 Ocak 2013
- 48.756
- 56.167
- 4.128
Gomis'in takımda kalması gerektiğini söylediğim günlerde Gomis dede deyip t geçtiğini hatırlıyorum Furk.
Eşref mevzusu gibi sanki bu da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis'in takımda kalması gerektiğini söylediğim günlerde Gomis dede deyip t geçtiğini hatırlıyorum Furk.
Eşref mevzusu gibi sanki bu da
Yapma hocam seferoviç forması aldım benhocanın planı erken golle skor elde etmek olduğundan Gomis tercihi doğru.
İcardi gelince de İcardi-Gomis olur. Sefer bunu üzgünüm ama hak etti.
O da Gomis gibi çabalayıp geri alsın, gerekirse İcardiden gerekirse Gomisten....
Şu sözleşme işi doğruysa Doruk kardeşim, ondan dolayı maalesef görünen bu.Yapma hocam seferoviç forması aldım ben
Bizi bu hale sokanlar utansinSene başında küfürler edilip gitsin denen Gomis'in böyle dillenmesine neremizle gülsek acaba
gs ilk yarı 0.5 üst girdim rahat ol atarız ilk yarıinş ilk 15'da golü buluruz. yoksa son 15 dk gomis hamlemiz de yok artık.
Aynı şey mitjö için de geçerli yav. Biz ne zaman böyle saçma salak sakatlıklar verip dursak lig elimizde kalıyor.sakatlıktan dönen oyuncuyu direkt 11 yazmak riskli. boey kötü oynarsa yedekten girecektir. iyi oynarsa boey oynamaya devam eder. önümüzdeki mac dahil.