Gaziantep FK Maçı İlk 11'imiz!

daha 2. mac oynadı adam hemen keselım mı demırbayı ne enteresansınız

Okan futboldan bir haber cidden. Gecen yil tamamen eskaza oturttu oyunu da isler kotu giderken deneme yanilmayla sansa buluyor terimde boyleydi.
O kadar da degil kardesim. Adam UEFA kupasi almis, gitmis Avrupa'da futbol oynamis. Futboldan bihaber demek biraz desteksiz bir soylem olmus. Tamam Okan hocayi elestirelim ama bu da biraz abarti olmus.

Bu arada Okan diye hitap etmek icin arkadasi falan olman lazim.

Ben Baran'ın şans verilirse Kerem Demirbay'dan daha iyi olacağını düşünüyorum. Bugün de yedekler arasında. Umarım fırsat bulur.

O kadar da degil kardesim. Adam UEFA kupasi almis, gitmis Avrupa'da futbol oynamis. Futboldan bihaber demek biraz desteksiz bir soylem olmus. Tamam Okan hocayi elestirelim ama bu da biraz abarti olmus.

Bu arada Okan diye hitap etmek icin arkadasi falan olman lazim.
Tamam düzeltiyorum Yenal seni kirmayacagim.

3.7 milyon Euro bonservis ücretini Kerem Leverkusen'e kendi cebinden mi verecek ?

Sergio 3m bons 4 yil 2,75m maas = 14m

Demirvay 3,7m bons 3 yil 1m maas = 6,7m

Sen sec. Demirbay kalite olarak Sergio dan asla kötü degil. Takimla uyum saglasin faydalaniriz. Hamle oyuncusu olsa bile sikinti degil, maasi düsük. Sergio yu tutup kulübede oturmak asiri lüks. Herifin maasi utopik.

gene iyi niyetli olalım ve hocamızın ezel'in kör anasının bile gördüğü gerçekleri antrenmanda test ettiği ve sonucunu negatif bulduğunu düşünelim. en nihayetinde haftanın en az 5-6 günü bu heriflerle biz biararada değiliz

vurduğunuz gol olsun aslanlar

Sergio 3m bons 4 yil 2,75m maas = 14m

Demirvay 3,7m bons 3 yil 1m maas = 6,7m

Sen sec. Demirbay kalite olarak Sergio dan asla kötü degil. Takimla uyum saglasin faydalaniriz. Hamle oyuncusu olsa bile sikinti degil, maasi düsük. Sergio yu tutup kulübede oturmak asiri lüks. Herifin maasi utopik.
Kotu ahbap.

FupOAz7XsAIG7kh

Mertens hem bize hem de kendisine zarar veriyor ama hocanın yüzünden bu kadar vazgeçemeyeceğin bir sistemse bugüne kadar Mertens'in bir muadilini yaratsaydın bir zahmet

2 mac oynadi biraz sabir, kötü devam ederse iyi degil derim tabi. Diyorum ki kötü devam ederse bile maasi düsük her türlü saplanir. Sergio zor gider, bu maasi baska yerde alamaz.
Sergio ile Kerem mukayese edilmez. Konu bu. Paralariyla ilgilenmiyorum. Sergio o gun o sartlarda geldi. Verimsiz topcu da diyemem.

Kicini kaldiramiyo. Temposuz, defansi sifir. Sahada yürüyor depar yok. Avrupada icinden gecerler demedi demeyin. Nasil begeniyosunuz anlamiyorum.
Boyle yakistirmalar dogru degil. Kimse begenmiyor ayrica ki 8 numara araniyor aylardir. Ama asla keremle mukayese edilmez. Kerem den fersah önde fersah.

Geri
Üst Alt