- 3 Temmuz 2012
- 133.833
- 80.725
- 5.198
daha 2. mac oynadı adam hemen keselım mı demırbayı ne enteresansınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kartal hoca bile su hamleyi yapardi. Ama yapmiyor kiymetli hocamiz neden cunku totemci ve ezberci kaan illa sonradan oyuna girecek ilk onbir olursa bu dunyanin sonu filan demek.Ben olsam kerem yerine Kaan ı alırdım.
O kadar da degil kardesim. Adam UEFA kupasi almis, gitmis Avrupa'da futbol oynamis. Futboldan bihaber demek biraz desteksiz bir soylem olmus. Tamam Okan hocayi elestirelim ama bu da biraz abarti olmus.Okan futboldan bir haber cidden. Gecen yil tamamen eskaza oturttu oyunu da isler kotu giderken deneme yanilmayla sansa buluyor terimde boyleydi.
Tamam düzeltiyorum Yenal seni kirmayacagim.O kadar da degil kardesim. Adam UEFA kupasi almis, gitmis Avrupa'da futbol oynamis. Futboldan bihaber demek biraz desteksiz bir soylem olmus. Tamam Okan hocayi elestirelim ama bu da biraz abarti olmus.
Bu arada Okan diye hitap etmek icin arkadasi falan olman lazim.
3.7 milyon Euro bonservis ücretini Kerem Leverkusen'e kendi cebinden mi verecek ?
Kotu ahbap.Sergio 3m bons 4 yil 2,75m maas = 14m
Demirvay 3,7m bons 3 yil 1m maas = 6,7m
Sen sec. Demirbay kalite olarak Sergio dan asla kötü degil. Takimla uyum saglasin faydalaniriz. Hamle oyuncusu olsa bile sikinti degil, maasi düsük. Sergio yu tutup kulübede oturmak asiri lüks. Herifin maasi utopik.
Tesekkurler.Tamam düzeltiyorum Yenal seni kirmayacagim.
Dersmi? Hic sanmiyorum ayni oyuna devamBeklenen kadro
Önemli olan nasıl oynatacağı
Moldeden ders aldı mı almadı mı
Yine tek opsiyon kapılan toplar ve organize atak yapamama durumu devam edecek mi
Kotu ahbap.
Sergio ile Kerem mukayese edilmez. Konu bu. Paralariyla ilgilenmiyorum. Sergio o gun o sartlarda geldi. Verimsiz topcu da diyemem.2 mac oynadi biraz sabir, kötü devam ederse iyi degil derim tabi. Diyorum ki kötü devam ederse bile maasi düsük her türlü saplanir. Sergio zor gider, bu maasi baska yerde alamaz.
Sergio ile Kerem mukayese edilmez. Konu bu. Paralariyla ilgilenmiyorum. Sergio o gun o sartlarda geldi. Verimsiz topcu da diyemem.
Aynen az sabırDemirbaya kötü oynasada cok sövmem, Sergio nun 1 yillik maasini 3 yilda aliyo. Kredisi var.
Boyle yakistirmalar dogru degil. Kimse begenmiyor ayrica ki 8 numara araniyor aylardir. Ama asla keremle mukayese edilmez. Kerem den fersah önde fersah.Kicini kaldiramiyo. Temposuz, defansi sifir. Sahada yürüyor depar yok. Avrupada icinden gecerler demedi demeyin. Nasil begeniyosunuz anlamiyorum.