GSCimbom
Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!
Gökhan Sancak

Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu! Sayfa 3

Gökhan Sancak ·

Cevap
107
Okunma
4,9K
Sayfa
3/6
Hakan Balta mı torpilli ve balon. Adamın seviyesi belli ve nerede görev verilirse en efendi ve profesyonel şekilde işni yapıyor. Kldı ki geçen seneden bu yana stoperde de bir çok maçta iyi işler yaptı.

Abi ben begenmiyorum ve neden bu kadar övüldügünü anlayamiyorum. Karakterine lafim yok tabi.

Futbolu kesinlikle öyle gözü kapali 11'e koyduracak seviyede degil. Denayer nerde mesela (sakatsa baska). Yada oynadiginda gayet iyi performans gösteren genc Koray'da neden israr edilmez?

Adam her ne olursa olsun Umut sahada olacak diyor resmen adam, Umut'un mevkisini degistirir yine oynatir bunlar.

Hamza'nın yaşlı hali başka bir şey değil. Carole yerine Olcan nasıl tercih edilir, aynı şekilde Denayer yerine ölü Balta.. Umut-Burak birlikte kadroda..

Her seyi gectim Carole neden oynamaz aga. Gecen mac gayet iyidi. Olcan gecen mac rezilleri oynadi ama hala forma...

Tum yerli oyuncular ve teknik direktor(Fatih Terim haric) nefret ediyorum...

Abi ben begenmiyorum ve neden bu kadar övüldügünü anlayamiyorum. Karakterine lafim yok tabi.

Futbolu kesinlikle öyle gözü kapali 11'e koyduracak seviyede degil. Denayer nerde mesela (sakatsa baska). Yada oynadiginda gayet iyi performans gösteren genc Koray'da neden israr edilmez?

Beğenilmeyebilir. Bence fena değil ama dediğin gibi 11 değil de yedek olsa daha iyi. Ama balon veya torpilli bir adam değil. Öyle torpil filan bekleyeccek bir adam da değil gördüğüm kadarıyla. Yanib ir kapasitesi var ve nerede görev verilirse ses çıkarmadan oynuyor her yaşta. Böyle oyuncuların alternatif oalrak takımda olması önemli bence. Keşke ilk 11 için daaha iyisi olsa diyorum ben de.

Olayı anlamamissiniz taraftar ana avrat stadda sovsun diye yapmış işte ne güzel bu umutla burak isliklanacak denizli de adam kendini kovdurmak istiyor yanında umutla buragi da imha edecek Kamikaze misali :)

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir daha yabanci hoca gelsin. Yok ligi tanimiyormus , etmiyormus gecin bunlari...

Denizli bunagi taligi taniyordu da ne oldu?

Denizli sana torunlarini sev dedim. Sen başimiza geldin evlatçi oldun. Defolup gitmen dilegiyle bu yönetimle beraber.

Kadronun kötü olması Denizli'nin gerzekçe bir kadro çıkardığı gerçeğini değiştirmiyor.

Olcan yerine Carole, Umut yerine de Olcan, Yasin veya Emre Çolak olmalıydı. Malca bir ilk 11.

Edit: Hatta Balta yerine de Denayer, kiralık olması tek çekincem.

Geri