Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Halil tek forvet oynayamıyo arkadaş anlayamadın gitti.Oynat Mohamedi 2. yarıda gol lazım olursa yanına atarsın işte.Takımın santrforu kim 11. hafta oldu hala belli değil.Her hafta farklı kadrolar her hafta farklı mevkilerde oynayanlar.Kanser olacaz yine akşam.

Halil son vuruşları sıkıntı olsada hoca sonunda baştan beri olmasi gereken kadroyu çıkardı en sonunda. Tabi kalite sorunu halen var. Yapicak bişey yok.

Halil kolay olanı atamaz .

Beklenmedik yerde de kendi yaratıp attırır veya atar başka şeyler konuşuruz.

Benim tercihim , Mohammed'i oynatıp , ek olarak oynatılacaksa Halil'in oynatılması olurdu.

Halil forvet olarak gol atar umarım artık sağa sola dönüşlerinden gına geldi gol at birader. Bir ortasını bulamıyoruz Diagne topa bomba muamelesi yapar bu cambaz misali en ideale yakını da hoca oynatmıyor

Çift kanatlı en son ne zaman bir maça başladık ?

Umarim rahat bi galibiyet olur. Ben halil yerine mohammedin oynamasini isterdim. Ilk 11 oynadığı son iki maçta 3 gol atti sonuçta. Başarılar Aslanlar.

Wonderkid icin o kadar düsük opsiyonu kabul etmeleri bana biraz tuhaf gelmisti. Onlarin bizim bilmedigimiz birsey mi vardi acaba?

Morutanda da benzer durum oldu bu kulübün popularitesiyle alakalı Pedro goncalves ligin içinden geçmesine rağmen 6.5 milyon Euro'ya satabildiler..

İyi kadro ama Halil yerine Mostafa daha ideal olurdu bence.

Doğru kadro Boey de olsa kafa tamamen rahat olacaktı.

Geri
Üst Alt