Gaziantep Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Tamam ana anlamadığım evimizde nispeten kolay maça hedef santraforsuz çıkmanın açıklaması nedir. Dagne yada Mustafa olmalıydı bu maç. Halil tek forvet oynayamıyor ders bilmemkac.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baris suan icin Galatasarayda oynayacak seviyede degil. Mustafa Muhammedi bir turlu kazanamiyoruz. Halil Galatasarayin tek forveti olabilecek seviyede degil. Cicaldau, Berkan orta sahasi fizik olarak kuvvetli degil. Van Aanholt cok istikrarsiz, vurdumduymaz ve disiplinsiz bir oyuncu. Yedlin fizik gucu ve hiziyla etkili olmaya calissada hucum ozellikleri Galatasaray seviyesinin altinda.

diagne halil kerem görmek istiyorum artık mümkünse yeani

Assuncao 6 numara değil ki Hüsnü. Adamın rolu geriden oyun kurmak, Famalicao’da da boyleydi. Bizimkiler orada oynuyor diye 6 numara zannedip almış olabilir 🤣 Yani bir takımın Taylan’ı 6 numara olarak transfer etmesi gibi bir şey bu.

Ya onlibero başlamış ya 3 lunun defansif rolünde orijinal mevkii nedir bunu bilme ihtimalimiz yok ama takımından 6 numara diye geldi neticede.. Ayrıca 6 numara algısı da çok değişti Jorginho da bir 6 numara ama bizim assuncaonun bırak capaligini topla da bir ilişkisini göremedik zaten toplasan 180 dksi yoktur..Ben geldiğinde ismini bile duymamıştım ama hakkinda yazılanları düşündükçe büyük hayal kırıklığı yaşıyorum hoca belli ki süper lig seviyesinde bile hazır bulmuyor yedekte olmaması çok tuhaf..

genelde td 11leri için konuşmam ama ada mohammedi sevmiyor bu belli artık

Mustafa normal bir penaltı kaçırmadı. Birinin elinden alıp aramazsan kesikte yersin. Disiplinsiz bir hareketti. Olan oldu artık şimdi hocayı savunma manası çıkmasın, penaltı konusunda hoca sahaya girip bağırıp çağırsa Mustafa dışında biri bile stres yapıp kacirabolirdi. Halil inşallah bu sefer bonkör davranmaz. Gol kacirsada takımı oynatan biri

Baris suan icin Galatasarayda oynayacak seviyede degil. Mustafa Muhammedi bir turlu kazanamiyoruz. Halil Galatasarayin tek forveti olabilecek seviyede degil. Cicaldau, Berkan orta sahasi fizik olarak kuvvetli degil. Van Aanholt cok istikrarsiz, vurdumduymaz ve disiplinsiz bir oyuncu. Yedlin fizik gucu ve hiziyla etkili olmaya calissada hucum ozellikleri Galatasaray seviyesinin altinda.
Bir kere de olumlu bir şey yaz, belki 100 kere senin yorumlarına denk geldim bir kere maşallah dediğini görmedim.
Sen necisin ?!?

Gscimbom mobil

güzel kadro şu kadro artık düzenli 11 olmalı mohammed – halil değişikliği olmalı maks, bir de sacha gelince girer kadroya

Rahat kazanırız diye düşünüyorum normalde ama bizim takım bu maçı bir şekilde zora düşürmeyi başarır

Halil'in yüksek bir potansiyeli var aslında ama hep kendinde olandan fazlasını deniyor, olmuyor öylede. Baba Ronaldo değilsin sen, topu ayağına alınca illa bir bilek hareketi, illa bir iki calim yapmamalısın, basit oynarsan çok daha fazla verimli olursun' u birilerinin kendisine demesi lazım.
Denmesinden ziyade aslinda kendisinin bunu uygulamasi lazim, olay kendinde bitiyor çünkü illaki bu konuda uyarılıyordur.

takımın penaltıcısının elinden topu alıp kaçırırsan ertesi hafta yedekte beklemen kadar doğal bişey yok

aynısını diagne yapsa eşlerine dahil sövülüp kadro dışı kalmalı diye linçlenirdi

bir noktaya kadar ben de mohamed oynamalı, hoca ısrarcı olmalı dedim ama artık bu mohamed sevdası yavaştan son bulmalı

Bir kere de olumlu bir şey yaz, belki 100 kere senin yorumlarına denk geldim bir kere maşallah dediğini görmedim.
Sen necisin ?!?

Gscimbom mobil

Peki. Takim dogru yolda en azindan transfer konusunda. Bu gencler gelisecek serpilecekler ve aralarindan 10 m euro ve uzeri satilacak oyuncular olacak. Bunlarin basinda ilk aday Kerem gibi gozukuyor. Morutan fizigini ve oyun gorusunu gelistirirse premier ligte top 5 takimda oynayabilecek yetenekte. Cicaldau `da fizigini ve devamliligini gelistirirse Premier lig olmasada mesela bir Lazio yada sevilla seviyesini gorebilir. Defans tandemimiz cok iyi buluyorum ve seneye iyi bir sol bek ve 6 numara ile sampiyonlugun en buyuk adayi oluruz.

Geri
Üst Alt