Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Assuncao 6 numara değil ki Hüsnü. Adamın rolu geriden oyun kurmak, Famalicao’da da boyleydi. Bizimkiler orada oynuyor diye 6 numara zannedip almış olabilirYani bir takımın Taylan’ı 6 numara olarak transfer etmesi gibi bir şey bu.
İyi ısınsın bari bu maç yumurtlamasın.
Harika
Apo almış diyorlar ztngenelde td 11leri için konuşmam ama ada mohammedi sevmiyor bu belli artık
Bir kere de olumlu bir şey yaz, belki 100 kere senin yorumlarına denk geldim bir kere maşallah dediğini görmedim.Baris suan icin Galatasarayda oynayacak seviyede degil. Mustafa Muhammedi bir turlu kazanamiyoruz. Halil Galatasarayin tek forveti olabilecek seviyede degil. Cicaldau, Berkan orta sahasi fizik olarak kuvvetli degil. Van Aanholt cok istikrarsiz, vurdumduymaz ve disiplinsiz bir oyuncu. Yedlin fizik gucu ve hiziyla etkili olmaya calissada hucum ozellikleri Galatasaray seviyesinin altinda.
Söylediği herşey doğruBir kere de olumlu bir şey yaz, belki 100 kere senin yorumlarına denk geldim bir kere maşallah dediğini görmedim.
Sen necisin ?!?
Gscimbom mobil
Bir kere de olumlu bir şey yaz, belki 100 kere senin yorumlarına denk geldim bir kere maşallah dediğini görmedim.
Sen necisin ?!?
Gscimbom mobil