Geçen Sene Gruptan Çıkan Takım Değil Drogba'ydı

işte bu yüzden takım 1 gram ilerleyemiyor, bu başlık Mancini'den taraftara yönetime kadar hakaret eden bir başlıktır.

Drogba büyük katki vermisdir elbette...ama bu bi takim oyunu.

Bu Söz takima bi hakaret.

malum maç malum gol bir açın gol öncesi 15 sanıye sneijder neler yapıyor bir görün. defalarca yazmısımdır kaybettiğimiz topu kendi sahamıza kadar kovalıyor sonra yaptığı baskı sayesinde topu kazanıyoruz ardından ok gibi deli gibi depara kalkıyor sonunu biliyoruz zaten.

keza sneijder'in baskısına karşılık melo nun o topu kapışı ve hızlı oynaması

domino taşları gibidr bu işler. tamam drogba ya laf eden yamulur ama sağında solunda arkasında oynayanlarında hakkı yenmemelidir.

keşke herşey bi iki oyuncuyla bitse.

Nasıl la ? Ben sahada 11 tane Galatasaray formalı adam görüyordum ? Çift görme hadisesini de geçmiş o zaman benim durumum.

Ben yalan diyemem. Antuvari saçmapan bir konu olduğunu düşünmüyorum. Tamamen Drogba sayesinde o gruptan çıktık dersek biraz haksızlık olur ama en önemli pay Drogba'nın dersek yalan olmaz. Tecrübesi ve kalitesi ile en kritik iki juventus maçında yaptığı 3 hareket ile 4 puan getirdi ve juventusu taca attı. Sadece Burak ve Umut ile biz o gruptan çıkamazdık adım gibi eminim. Ama gel gör ki aynı Drogba chelsea maçlarında yürüdü resmen. En ufak bir katkısı olmadı. Zaten ondan dolayı sözleşme uzatmadık diye düşünüyorum.

Ben yalan diyemem. Antuvari saçmapan bir konu olduğunu düşünmüyorum. Tamamen Drogba sayesinde o gruptan çıktık dersek biraz haksızlık olur ama en önemli pay Drogba'nın dersek yalan olmaz. Tecrübesi ve kalitesi ile en kritik iki juventus maçında yaptığı 3 hareket ile 4 puan getirdi ve juventusu taca attı. Sadece Burak ve Umut ile biz o gruptan çıkamazdık adım gibi eminim. Ama gel gör ki aynı Drogba chelsea maçlarında yürüdü resmen. En ufak bir katkısı olmadı. Zaten ondan dolayı sözleşme uzatmadık diye düşünüyorum.

Tamam da Erman hocam zaten o yüzden 35 yaşında Burak'ın, Umut'un 27-28 yaşında kazandığı paranın 2-3 katını alıyordu. Yani bunları yapsın diye.

Baslik abartili olmus, ama sonucta yine bildigimiz sorunlari öne cikariyor. Önde forvetimiz yok.

Ve malesef Drogba'nin eksikligini hissedecegiz. Adam'in varligi bile etki yaratiyordu.

tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan hesabı olmuş konu kilit demek düşer bize

Tamam da Erman hocam zaten o yüzden 35 yaşında Burak'ın, Umut'un 27-28 yaşında kazandığı paranın 2-3 katını alıyordu. Yani bunları yapsın diye.

O da yaptı.

Bu sene ise yapacak adam yok.

Burak bir önceki sene 8 gol attı kafasıyla devam edersek bu sene 4. oluruz.

daha doğru kelimelerle ifade edilebilirdi ama çok da haksız bir konu açmamış arkadaş.

Kesinlikle forvet lazım. Burak'la çıktığımız grupta cluj ve braga vardı. Kaç gol attığı sadece istatistik.

O da yaptı.

Bu sene ise yapacak adam yok.

Burak bir önceki sene 8 gol attı kafasıyla devam edersek bu sene 4. oluruz.

daha doğru kelimelerle ifade edilebilirdi ama çok da haksız bir konu açmamış arkadaş.

Kesinlikle forvet lazım. Burak'la çıktığımız grupta cluj ve braga vardı. Kaç gol attığı sadece istatistik.

Forvet bence de lazım. Ama Burak'ı eleştirirken haksızlık yapılıyordu, bu konuda ise bütün takıma yapılmış.

Hocam farketmez 35 yaşında olması. Drogba dediğin adam Burak'tan Umut'tan daha fazla para alacak tabi ki :) Yaşlı da olsa tek hareketiyle cl de ölüm grubunda sana tur getirebilecek bir futbolcu, real gibi takıma topukla jeneriklik efsanevi gol atabilecek bir futbolcu ve herşeyden önemlisi dünya çapında herkesçe takdir edilen bir megastar... İşin futbol tarafını geçtim yeniden avrupa da ayağa kalktığımız son 3 senelik periyotta yurtdışı lansmanı olarak neler kattı bu kulübe bir de onu düşünmek lazım. Sneijder'de tanıtım olarak benzer bir katkı yaptı ama Drogba kadar değil. 35 yaşında da olsa o adam enteresan bir adam. 28 lik Burak ve Umut denilen topçuları topla Drogba'nın yarısı ediyorlar mı şu anda? Bence kesinlikle hayır... İşte o yüzden santrafor transferi diye herkes bas bas bağırıyor bu forumda :D

Bir de en ufak bir kalitesi kapasitesi olmamasına rağmen sırf iyi Galatasaraylı diye 10 sene takımda tutulup karun kadar zengin edilen Sabri efendileri düşündükçe Drogba'nın bizden aldığı para helali hoş olsun. Hakkım varsa ben helal ediyorum...

Hocam farketmez 35 yaşında olması. Drogba dediğin adam Burak'tan Umut'tan daha fazla para alacak tabi ki :) Yaşlı da olsa tek hareketiyle cl de ölüm grubunda sana tur getirebilecek bir futbolcu, real gibi takıma topukla jeneriklik efsanevi gol atabilecek bir futbolcu ve herşeyden önemlisi dünya çapında herkesçe takdir edilen bir megastar... İşin futbol tarafını geçtim yeniden ayağa kalktığımız son 3 senelik periyotta yurtdışı lansmanı olarak neler kattı bu kulübe bir de onu düşünmek lazım. Sneijder'de tanıtım olarak benzer bir kattı yaptı ama Drogba kadar değil. 35 yaşında da olsa o adam enteresan bir adam. 28 lik Burak ve Umut denilen topçuları topla Drogba'nın yarısı ediyorlar mı şu anda? Bence kesinlikle hayır... İşte o yüzden santrafor transferi diye herkes bas bas bağırıyor bu forumda :D

Bir de en ufak bir kalitesi kapasitesi olmamasına rağmen sırf iyi Galatasaraylı diye 10 sene takımda tutulup karun kadar zengin edilen Sabri efendileri düşündükçe Drogba'nın bizden aldığı para helali hoş olsun. Hakkım varsa ben helal ediyorum...

Tabi ki alacak ona itirazım yok da yani Drogba'nın yaptıkalrını Burak yapamazdı demek mantıklı değil zira Drogba'nın yaptıkalrını Eto da yapamadı Chelsea'de Torres de yapamadı yani:)

O zaman bir önceki sene 8 gol atan Burak Yılmaz ile çeyrek final mi oynadık?

Ve yine o zaman bu mantıkla bize çeyrek final oynatan adamın neden sözleşmesini feshediyoruz?

Burak'ın o sezon kimseden beklenmediği kadar iyi bir iş yaptığı tartışmaya kapalı bir gerçek, rakipler her ne kadar kolay olursa olsun. Ancak Burak'ın gerçekten iyi ve büyük takımlara karşı ciddi anlamda sırıttığı da bir başka tartışmaya kapalı olan gerçek.

O sezondan verilebilecek en iyi örnek Real Madrid maçları. Deplasmandaki etkisiz oyunu ile (yine de net bir penaltısı verilmemişti) dezavantajlı skorun birebir baş mimarlarındandı. Lakin gördüğü kart ve akabinde ikinci maçta cezalı oluşu, oynanan müthiş futbolun en büyük etkenlerindendi. Zaten bu sezon oynanan Real Madrid maçları da bunu destekler nitelikteydi. Mesela ilk maçta Drogba sakatlanıp çıkana kadar Real Madrid'i sürklase eden bir Galatasaray ve sonra Drogba sakatlanıp tek forvette Burak'la devam eden ve kendi sahasında rezil kepaze bir skorla yüzleşen Galatasaray.

Zaten stil olarak da tarihimize ve yapıza uymayan bir forvet Burak.

Tabi ki alacak ona itirazım yok da yani Drogba'nın yaptıkalrını Burak yapamazdı demek mantıklı değil zira Drogba'nın yaptıkalrını Eto da yapamadı Chelsea'de Torres de yapamadı yani:)

Valla renkdaş gayet mantıklı :) 2012-2013 senesindeki "Burak Yılmaz" seher yeliydi geldi geçti. Daha da Burak'tan öyle bir performans beklemeyin. Beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız ve seneyi 4. bitirir, gelecek sene AL de ne yaparız diye düşünürüz. İstatistik kasabileceği bragalar clujlar yok artık. Ha çıksın çatır çatır oynasın beni de yanıltsın. Ben sadece gol atamıyor diye de eleştirmiyorum renkdaş yanlış anlama. Gol değil hiçbirşey yapamıyor. Hep söylerim mesela geçen sene ki 3-1 lik kopenhag maçındaki gibi sene de 25 maç oynasın attığı gol 10-12'yi geçmesin hiç problem değil. Ben o maçta burak neden gol kaçırdı diye kızmadım bile :) Çünkü müthiş oynamıştı. Ama şımarık, istikrarsız bir adam işte. Güvenmiyorum.

Dedim ya geçen sene ki takımdan Drogba'yı al o gruptan çıkamazdı diye... Bak onu değiştiriyorum; Geçen sene ki takımdan Drogba'yı çıkar o gruptan çıkamazdık ama yerine 2011-2012 yılındaki gibi sağlam bir Elmander koy yine büyük ihtimal çıkardık. Drogba gibi kalite olarak değil ama takım oyununa inanılmaz bir katkısı olurdu. Zaten Drogba'nın bir eşi benzeri yok ki drogba bekleyelim. Sadece Galatasaray'a yakışacak şekilde avrupa kalitesinde bir santrafor istiyorum. Milan Baros da buna örnektir. Keşke bir Milan Baros daha bulabilsek :redface:

Bu forumda okuduğum en manyak konulardan biri.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt