Renkdaş işte demek ki muhteşem bir takım değilsin ki böylesine bir ölüm grubunda, Juventus gibi bir rakibe karşı top şişirmek zorunda kalıyorsunSen kendin söylüyorsun bunu. Drogba olmasaydı umut mu indirecekti o topları burak mı? Daha bu adamların kendilerine hayrı yok. TSL de çaykur rizeye karşı top indirirsin ona birşey demiyorum ki onu da indiremiyorlar
Ama juventus gibi bir defansa karşı her 2 maçta da umutların tükendiği anda son dakikalarda indirdiği 2 topla (bak attığı gol bile demiyorum ki o juventusa attığı golü burak ve umut 100 yıl çalışsın atamazlar) bu adam bize tur kapısını açtı. Bir de deplasmandaki real maçında yine umut'a harika bir gol attırdı bu adam ama öyle ruhsuz bir takım vardı ki saha da 4-1 kaybettik. 6-1 lik Real maçında maç kafa kafaya giderken hatta reali sürklase ederken drogba bir sakatlandı maç 6'lık oldu. Yani buradaki insanların Drogba ile alakalı söylediklerine inanamıyorum :redface:
Valla Juventus ilk maçında 87 de gol yedik 88 de Umut Bulut cevap vermişti yani o kadarda ölmediler daha arada sırada onlarda birşeyler yapıyor ona bakarsan 2 sene öncede Aydın Yılmaz bizi çıkarmıştı gruptan ama gel gelelim adam vasatı aşamıyor. Takımda ruh yok o konuda haklısın ama Drogba'yı çok abartıyorsun yani şundan hani 3 sene önce olsa kimse birşey diyemezdi ama artık Drogba'nın pili bitti Chelsea de izledin mi bilmiyorum hep son 20-25 dk giriyor ömrü o kadar yetiyor. Ayrıca Drogba tipinde forvet bulmak çok zor hala bütün takımlar arıyor ama bulamazsın maalesef veya Elmander gibi bu tip forvetler her görevi layıkıyla yapıyor ve en kritik anda elini taşın altına koyuyor bu sebepten dolayı tamam Drogba çok iyi güzel hoş ama bahsettiğin kadar abartı değil bize geldiğinde.