Geçmiş Olsun Kastamonu

herşey bi yana, o dere taşmış vaziyette akarken çevre binaların ve yolların boşaltılmaması çok büyük bi skandal. bunu akıl edemeyecek kadar kötü yöneticiler tarafından yönetiliyoruz

Rusyaya ait yangın söndürme uçağı düşmüş.5 rus 3 de türk mürettabatı hayatını kaybetmiş.Allah bizleri iyi sınıyor

Ölenlerden bir tanidigim varmis. 20 senedir gormemistim ama Kastamonu'da calisiyormus. 1 aileye yardim etmeye calisirken maalesef sele kapilmis. 3 yasindaki bir cocugu kurtarmis ama digerlerini de kurtarayim derken sele kapilmis. Abisi de Guneydogu gazisiydi.
Belki anlatmistim ama unutamadigim anilarimdan birisi onunla olmustu. Ceyhan depreminden sonra oraya gitmistik, siyah Lada Samara arabasi vardi. Ceyhan'dan donuste ibrenin sonuna kadar gazlamisti. Yalan olmasin, 180 veya 160. Son hiz 160 ise 160, 180 ise 180'e kadar basmisti. Inanilmaz korkmustum ama cunku arabanin kaportalari ha cikti ha cikacak gibiydi, kaportalardan inanilmaz ses geliyordu ve sanki plastik legen gibi sallaniyordu. Abisiyle de plajda cok OK oynardik.
Allah rahmet eylesin. Kahramanca öldü. Mekani cennet olsun 🙏🙏🙏

Geri
Üst Alt