- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Karadeniz Bölgesi'nde başta Bartın, Sinop, Samsun, Kastamonu ve Karabük olmak üzere sel felaketinden etkilenen bütün bölgelere ve orada yaşayan üyelerimize geçmiş olsun diliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun. 2020'den beteri gelecek diyorlardı. Dünya artık İnsanoğlu'na acımıyor. Küresel olarak inanılmaz bir döngüden geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun.
Bilemiyorum ki, sınırlı kaynakla bilgi alıyoruz. Malum başımızda Gobbels'e rahmet okutacaklar var.Abi baraj patladi diyorlar, cok yagmur yüzünden mi oldu yoksa baraji insa edenlerin hatasi mi?
Vallaha barajlarda bu tür yağmur yada farklı nedenlerden yüklenme olduğu zaman kontrollü şekilde suyu boşaltiyorlar diye biliyorum. Dediğin gibi gaza gelmemek lazım. Eğer söylenti gerçek ise sorumlular ağır şekilde cezalandirirlar umarimBozkurt ilçesinde bulunan HES barajının kapakları patladı diyorlar. Tabii söylentiler ile gaza gelmemek gerekiyor. Baktım da ilçenin durumu hakikaten çok fena !
Sorumlular ve cezalandırmak bizim ülkemiz için geçerli değil onu bir defa geçelim ama yine de gaza gelmemek gerekiyor. Etkişeşim için ne yalanlar atılıyor.Vallaha barajlarda bu tür yağmur yada farklı nedenlerden yüklenme olduğu zaman kontrollü şekilde suyu boşaltiyorlar diye biliyorum. Dediğin gibi gaza gelmemek lazım. Eğer söylenti gerçek ise sorumlular ağır şekilde cezalandirirlar umarim
haber dogru abi,arkadasımla konustum yıllardır tam olarak bitirilemeyen bir baraj varmış bölge halkı hep şikayetçi ve tedirginmiş bugunde felakete sebeb olmusBozkurt ilçesinde bulunan HES barajının kapakları patladı diyorlar. Tabii söylentiler ile gaza gelmemek gerekiyor. Baktım da ilçenin durumu hakikaten çok fena !
Vallaha barajlarda bu tür yağmur yada farklı nedenlerden yüklenme olduğu zaman kontrollü şekilde suyu boşaltiyorlar diye biliyorum. Dediğin gibi gaza gelmemek lazım. Eğer söylenti gerçek ise sorumlular ağır şekilde cezalandirirlar umarim