Gedson Fernandes KAP‘a Bildirildi!

Fanatizmden uzak yorum rica ediyorum. Bu mu daha iyi İrfan Can mi dürüstçe biriniz söyleyebilir mi?
Gedson talisca ayarında bir adam yani patlayıcılik açısından çok hızlı ve teknik fakat irfan hem yerli hem iyi duran top atan bir çocuk yani çocuk bizi isterken alamamak üzücü bence gerçi kendisine yazık etti fenerin ne amaçla aldığını biliyordur ve yazın sinir gelince irfanı alsak iyi olurdu

Anlık Mali koç;

IMG_7288.webp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fanatizmden uzak yorum rica ediyorum. Bu mu daha iyi İrfan Can mi dürüstçe biriniz söyleyebilir mi?
Ben bu çocuğu ilk fb maçında görmüştüm 18 yaşındaydı ortasahada tek başına fb yi yenmişti spiker bile çok beğenmişti 18 yaşında üst düzey futbol oynayan adamdı irfan la kıyaslanacak yönü yok renkdaş talisca ile kıyaslanır her maç golü asisti olacak birisi.

60 milyon euro opsiyon varsa opsiyon koydurmayalım, daha ucuza ikna ederiz Benficayı :asd:

20-21'de lig maçı yok.
19-20'de 7 maç benfica, 7 maç tottenham olmak üzere 14 maç
18-19'da 22 maç. ilk yarıda oynamış, ikinci yarıda formayı kaybetmiş.
17-18'de sürekli oynamış. transfermarkt'a göre ekseriyetle ofansif orta saha pozisyonunda oynamış bu sezonda.

aslında kariyerinde bir tane düzgün sezonu var. eksiğimiz vardı, potansiyelli bir oyuncu getirdik. ama fazla gaza gelmemek lazım.

Geri
Üst Alt