Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.509
- 91.580
- 5.093
LAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
By Kuş Avcısı
-
--
---
----
-----
----
---
--
-
![]()
Viscaacaba ilk kimi istedik
Gedson talisca ayarında bir adam yani patlayıcılik açısından çok hızlı ve teknik fakat irfan hem yerli hem iyi duran top atan bir çocuk yani çocuk bizi isterken alamamak üzücü bence gerçi kendisine yazık etti fenerin ne amaçla aldığını biliyordur ve yazın sinir gelince irfanı alsak iyi olurduFanatizmden uzak yorum rica ediyorum. Bu mu daha iyi İrfan Can mi dürüstçe biriniz söyleyebilir mi?
Ben bu çocuğu ilk fb maçında görmüştüm 18 yaşındaydı ortasahada tek başına fb yi yenmişti spiker bile çok beğenmişti 18 yaşında üst düzey futbol oynayan adamdı irfan la kıyaslanacak yönü yok renkdaş talisca ile kıyaslanır her maç golü asisti olacak birisi.Fanatizmden uzak yorum rica ediyorum. Bu mu daha iyi İrfan Can mi dürüstçe biriniz söyleyebilir mi?
Yanlıştır kiralıktı Tottenham'da, o sözleşmedir.Benfica sözleşme bitiş 2021 Haziran diyor.. neden?
irfancan kim be renktaş, bakma sen fatih hocam dillendirdi diye kıymete bindi adam..illa bu tarz adam istiyorsa beratı bitirecektik ts den önceBu kim la biriniz söyleyin. İrfan Can'dan daha mı iyi?

bu mesajı yazmanızdaki amacınız nedir?
Ne olabilir yüksek gördüm yazdım ne var bunda.