Gedson Fernandes KAP‘a Bildirildi!

1612116483397.webp

bjk-ts maçı seyredeyim dedim gedson açıklanmış. umarım hayırlı olur çok astronomik olmazsa bonservisi de alınır. yönetimi de hocayı da tebrik ederim. güzel bir transfer dönemi oldu. ama bir orta saha daha alınırsa şahane olur.

Boş yere kendinizi kandırmayın bu adama aşırı sevinilmesi bana şey gibi geliyor hani bir şeye çok üzülürsün de üzüldüğünü belli etmemek için bir şeye çok sevinmiş gibi yaparsın ya işte öyle sahte bir sevinç gibi. Bu adam muhtemelen her halükarda gelicekti ama bilerek beklettiler İrfan olmazsa açıklamak için.
İrfanın alınamaması can sıkıcı gerçekten Fenerle girilen transfer çekişmelerinin hep kaybedilmesi beni ciddi üzüyor açıkçası.
Ben üzgünüm sonuçtan burada sevinen çoğu taraftarında aslında içten içe üzüldüğünü düşünüyorum hocanın da memnun olduğunu pek sanmıyorum.

Ne oldu la bizim çakma duyumcularin hepsi patladi mi? Hani imkansızdı hayaldi. Mal mal adamları takip edip bitlerini kaldırıyorsunuz.

Boş yere kendinizi kandırmayın bu adama aşırı sevinilmesi bana şey gibi geliyor hani bir şeye çok üzülürsün de üzüldüğünü belli etmemek için bir şeye çok sevinmiş gibi yaparsın ya işte öyle sahte bir sevinç gibi. Bu adam muhtemelen her halükarda gelicekti ama bilerek beklettiler İrfan olmazsa açıklamak için.
İrfanın alınamaması can sıkıcı gerçekten Fenerle girilen transfer çekişmelerinin hep kaybedilmesi beni ciddi üzüyor açıkçası.
Ben üzgünüm sonuçtan burada sevinen çoğu taraftarında aslında içten içe üzüldüğünü düşünüyorum hocanın da memnun olduğunu pek sanmıyorum.
sanırım kuşsun

Kaç senelik üyeyim 2008 'den beri birde mod olacaksınız 60 m Euro fazla gördüm ne var bunda fenerli ağzı diyorsunuz ben bunu kendime hakeret algıların.

Ya modlukla ne alakası var? Antu'daki mesajdan sonra millet fellik fellik kuş arıyor. Ters ters mesaj yazılacak zaman değil. Dikkat edin diyorum

Kolay kolay o cümleyi kurmam ama galiba sen anadolu tarafında oturuyosun

Bu adam duzenli forma buluyor olsa nasil getircen usta TR’ye. Takilmayin fazla maci olmamasina. Ligin icinden gececek kapasitesi var. Sezon basi Gedson’un cakmasi Mensah’i istemistik, onun yerine aslini aldik.

Opsiyonu düşünmeyin. Bizi Şampiyon yaparsa zaten o parayı toplarız bir şekilde.

Geri
Üst Alt