Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
FFP bitiyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener ağzıyla yorum yapmaktan geri duralım
sanırım kuşsunBoş yere kendinizi kandırmayın bu adama aşırı sevinilmesi bana şey gibi geliyor hani bir şeye çok üzülürsün de üzüldüğünü belli etmemek için bir şeye çok sevinmiş gibi yaparsın ya işte öyle sahte bir sevinç gibi. Bu adam muhtemelen her halükarda gelicekti ama bilerek beklettiler İrfan olmazsa açıklamak için.
İrfanın alınamaması can sıkıcı gerçekten Fenerle girilen transfer çekişmelerinin hep kaybedilmesi beni ciddi üzüyor açıkçası.
Ben üzgünüm sonuçtan burada sevinen çoğu taraftarında aslında içten içe üzüldüğünü düşünüyorum hocanın da memnun olduğunu pek sanmıyorum.
Kaç senelik üyeyim 2008 'den beri birde mod olacaksınız 60 m Euro fazla gördüm ne var bunda fenerli ağzı diyorsunuz ben bunu kendime hakeret algıların.
Kolay kolay o cümleyi kurmam ama galiba sen anadolu tarafında oturuyosunBoş yere kendinizi kandırmayın bu adama aşırı sevinilmesi bana şey gibi geliyor hani bir şeye çok üzülürsün de üzüldüğünü belli etmemek için bir şeye çok sevinmiş gibi yaparsın ya işte öyle sahte bir sevinç gibi. Bu adam muhtemelen her halükarda gelicekti ama bilerek beklettiler İrfan olmazsa açıklamak için.
İrfanın alınamaması can sıkıcı gerçekten Fenerle girilen transfer çekişmelerinin hep kaybedilmesi beni ciddi üzüyor açıkçası.
Ben üzgünüm sonuçtan burada sevinen çoğu taraftarında aslında içten içe üzüldüğünü düşünüyorum hocanın da memnun olduğunu pek sanmıyorum.
Mümkünü yok o paraların 30dam aşağı olursa show olur resmen15 milyon satın alma opsiyonu olsa güzel olur çok hızlı bi takım olduk
Ya modlukla ne alakası var? Antu'daki mesajdan sonra millet fellik fellik kuş arıyor. Ters ters mesaj yazılacak zaman değil. Dikkat edin diyorum
Ne oldu la bizim çakma duyumcularin hepsi patladi mi? Hani imkansızdı hayaldi. Mal mal adamları takip edip bitlerini kaldırıyorsunuz.
Geleceğe yönelik yapılan dransferler hakkındaki fikirlerin?Ne oldu la bizim çakma duyumcularin hepsi patladi mi? Hani imkansızdı hayaldi. Mal mal adamları takip edip bitlerini kaldırıyorsunuz.
biri antu'da burada fatih terim'i eleştireceğini söylemiş.Antudaki mesaj????
Gelecek.Sana görede relaks Irfan gelmemismiydi?