Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Opsiyon 50-60 olmaz saçmalamayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocam okan hocama guzel bir takim bırakacak gibi gorunuyor rengim.Geleceğe yönelik yapılan dransferler hakkındaki fikirlerin?
Ben bekliyorum yani düşüs dönemi olan adama 30 milyoneuro hiç kimse vermez 60 felan diyorlar 60 lik adamı bizim ligde kimse. İzleyemezMümkünü yok o paraların 30dam aşağı olursa show olur resmen
Boş yere kendinizi kandırmayın bu adama aşırı sevinilmesi bana şey gibi geliyor hani bir şeye çok üzülürsün de üzüldüğünü belli etmemek için bir şeye çok sevinmiş gibi yaparsın ya işte öyle sahte bir sevinç gibi. Bu adam muhtemelen her halükarda gelicekti ama bilerek beklettiler İrfan olmazsa açıklamak için.
İrfanın alınamaması can sıkıcı gerçekten Fenerle girilen transfer çekişmelerinin hep kaybedilmesi beni ciddi üzüyor açıkçası.
Ben üzgünüm sonuçtan burada sevinen çoğu taraftarında aslında içten içe üzüldüğünü düşünüyorum hocanın da memnun olduğunu pek sanmıyorum.
Napacaktık 10 m euro mu verecektikBoş yere kendinizi kandırmayın bu adama aşırı sevinilmesi bana şey gibi geliyor hani bir şeye çok üzülürsün de üzüldüğünü belli etmemek için bir şeye çok sevinmiş gibi yaparsın ya işte öyle sahte bir sevinç gibi. Bu adam muhtemelen her halükarda gelicekti ama bilerek beklettiler İrfan olmazsa açıklamak için.
İrfanın alınamaması can sıkıcı gerçekten Fenerle girilen transfer çekişmelerinin hep kaybedilmesi beni ciddi üzüyor açıkçası.
Ben üzgünüm sonuçtan burada sevinen çoğu taraftarında aslında içten içe üzüldüğünü düşünüyorum hocanın da memnun olduğunu pek sanmıyorum.
Boş yere kendinizi kandırmayın bu adama aşırı sevinilmesi bana şey gibi geliyor hani bir şeye çok üzülürsün de üzüldüğünü belli etmemek için bir şeye çok sevinmiş gibi yaparsın ya işte öyle sahte bir sevinç gibi. Bu adam muhtemelen her halükarda gelicekti ama bilerek beklettiler İrfan olmazsa açıklamak için.
biz uçuyoz kardeş sen yaya gelBu arkadaşı 90 dakika izleyen var mı acaba? Bu kadar havaya uçmanın nedenini anlayamadım.