Gedson Fernandes KAP‘a Bildirildi!

İrfan olayı trajedi oldu son güne kadar dirinip sonra ok demesi de komedi fakat başkan bir transfere gidiyorsa almalı o an

Ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn efsane iş beeeeeeeeeeeee çok mutluyum.

Boş yere kendinizi kandırmayın bu adama aşırı sevinilmesi bana şey gibi geliyor hani bir şeye çok üzülürsün de üzüldüğünü belli etmemek için bir şeye çok sevinmiş gibi yaparsın ya işte öyle sahte bir sevinç gibi. Bu adam muhtemelen her halükarda gelicekti ama bilerek beklettiler İrfan olmazsa açıklamak için.
İrfanın alınamaması can sıkıcı gerçekten Fenerle girilen transfer çekişmelerinin hep kaybedilmesi beni ciddi üzüyor açıkçası.
Ben üzgünüm sonuçtan burada sevinen çoğu taraftarında aslında içten içe üzüldüğünü düşünüyorum hocanın da memnun olduğunu pek sanmıyorum.

Oldu olacak İrfan Gedson Fernandes'den iyi futbolcu de tam olsun adamları resmen dolandırdık 🤣

Boş yere kendinizi kandırmayın bu adama aşırı sevinilmesi bana şey gibi geliyor hani bir şeye çok üzülürsün de üzüldüğünü belli etmemek için bir şeye çok sevinmiş gibi yaparsın ya işte öyle sahte bir sevinç gibi. Bu adam muhtemelen her halükarda gelicekti ama bilerek beklettiler İrfan olmazsa açıklamak için.
İrfanın alınamaması can sıkıcı gerçekten Fenerle girilen transfer çekişmelerinin hep kaybedilmesi beni ciddi üzüyor açıkçası.
Ben üzgünüm sonuçtan burada sevinen çoğu taraftarında aslında içten içe üzüldüğünü düşünüyorum hocanın da memnun olduğunu pek sanmıyorum.
Napacaktık 10 m euro mu verecektik

Geçelim.

Eğer opsiyon 1.5 senelikse volenin ağababasını vurmuşuz demektir ama yok 6 aylıksa bile 10 numara 5 yıldız devre arası transferi..

Bu arkadaşı 90 dakika izleyen var mı acaba? Bu kadar havaya uçmanın nedenini anlayamadım.

Ben 6 milyon + %20 sonraki satıştan pay dediklerinde Fatih Terim ve yönetimi ağır eleştirdim. Kesinlikle İrfan bu kadar para edecek bir oyuncu değil. 4 milyon verilseydi belki. Konuşulan rakamlar gibi 8-9 milyon eurolara alınsaydı çok ağır söverdim, Fenere o fiyatlara gittiği için şuan oldukça keyifliyim. Gedson'un gelmesinden bağımsız olarak söylüyorum bunu.

Kağıt üstüne çok iyi transfer ancak tüm GSc'nin ve taraftarların havaya girmesi beni çok korkutuyor.
Ne zaman böyle büyük konuşsak ters tepiyor.

Ligimiz sert olduğu için biraz zayıf kalabilir ve çok hızlı olduğu için ligdeki kazmalarin hedefi olabilir.

Umarım çok çok başarılı ve sağlıklı bir sezon geçirir ve bizi şampiyon yapar.

BENFICA-GALATASARAY macinda deplasmanda iken bu adamlar her dakika nadil bu kadar hizli hucum ediyorlar. Katiyen kazanamayiz diye dusunuyordum.

O hizli hucum etmeyi saglayan oyunculardan birini aldik.

Hocam pas yerine gecis (gecirme) oyununu oynayacaktir

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrfan’a zerre üzülmedim. Süper ligden çuvalla bonservis verip verim aldığımız hiçbir oyuncu yok son zamanlarda.

Geri
Üst Alt