Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov, Zenit'e Satılıyor

işin içinde transfer şikeside var kesin yoksa kaç sezondur ligde tarumar olan bjkden bir oyuncuyada bu kadar bonservis verilmez

Yapmayin arkadaşlar, ben Bjk maclarini izlemiyorum ama bizde oynadigi maclari ve bize karsi oynadigi Caykur maclarini hatirliyorum.

Bunlunmaz hint kumasi diil ama 12-15 eder.

Metzdeki cocugu kaynagim olsa alir iyi bi takima kiraya veririm, ama bizim seviyede oynayamaz bence su an.
İşte bi o maçlar var başka yok

Burada yok gerçek anlamda yok. Ciddili yok

Yapmayin arkadaşlar, ben Bjk maclarini izlemiyorum ama bizde oynadigi maclari ve bize karsi oynadigi Caykur maclarini hatirliyorum.

Bunlunmaz hint kumasi diil ama 12-15 eder.

Metzdeki cocugu kaynagim olsa alir iyi bi takima kiraya veririm, ama bizim seviyede oynayamaz bence su an.
Bak şöyle sölim sana

Rize o sene küme düştü dimi. O çocuk her maçta bizim maçta oynadığı gibi oynasaydı rize küme düşer miydi

Sadece bizim maçlarda oynayan (ki bu saçmalık) silik bi adam

işin içinde transfer şikeside var kesin yoksa kaç sezondur ligde tarumar olan bjkden bir oyuncuyada bu kadar bonservis verilmez
Ruslar Avrupa ülkelerinden transfer yapamıyor sanırım o yüzden bir zorluk yaşıyorlar o yüzden bir ihtimal hatta Tete için de 10-12 milyon teklifleri vardı mesela ama Tete'nin kız arkadaşı Ukraynalı olduğu için olmamıştı sanırım devre arası.

Bizde oynarken top kapmada superdi ama insiyatif alip hucuma kalkma yonunde pek bi cekingendi diye hatirliyorum. Topu hemen yanindakine veriyordu. Bir iki kere ok gibi ileri firladiginda iyi isler yapmisti. Belmas yuzunden ne olurdu nasil olurdu bilemiycez.

%50 işi olmasa çok iyi bonservis gedson için.

adı bahtiyarı da yolda görsem tanımam, kaç kere izledim dikkat etmedim. 4.5 iyi sayılır heralde.

Beşiktaş'ta hiç ileri gidemedi bence.

Yerinde saydı hatta geriye bile gittiğini düşünüyorum. Bize gelseydi böyle olmazdı, ama işte herkes kendi tercihin kendi sorumlusudur. Şimdi yallah Rusya'ya.

Tüh! Kargaları bir kez bile şampiyon yapamadan gitti.

Küme düşerler inş

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar para etcek adam değiller gedson hiç değil.

Gedson için bonservis verilmez verilse bile 5 milyonu geçmez

Burada istenen orta saha profillerinin tamamını karşılamakta bu saatten sonra olmazda Gedson lazım bize.

Benfica bunu duyunca bjk’ya seslenmiş: kız hepsi senin mi? Yarısı da benim mi??

Geri
Üst Alt