- 12 Ocak 2013
- 50.627
- 59.904
- 4.323
işin içinde transfer şikeside var kesin yoksa kaç sezondur ligde tarumar olan bjkden bir oyuncuyada bu kadar bonservis verilmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bi o maçlar var başka yokYapmayin arkadaşlar, ben Bjk maclarini izlemiyorum ama bizde oynadigi maclari ve bize karsi oynadigi Caykur maclarini hatirliyorum.
Bunlunmaz hint kumasi diil ama 12-15 eder.
Metzdeki cocugu kaynagim olsa alir iyi bi takima kiraya veririm, ama bizim seviyede oynayamaz bence su an.
Bak şöyle sölim sanaYapmayin arkadaşlar, ben Bjk maclarini izlemiyorum ama bizde oynadigi maclari ve bize karsi oynadigi Caykur maclarini hatirliyorum.
Bunlunmaz hint kumasi diil ama 12-15 eder.
Metzdeki cocugu kaynagim olsa alir iyi bi takima kiraya veririm, ama bizim seviyede oynayamaz bence su an.
Ruslar Avrupa ülkelerinden transfer yapamıyor sanırım o yüzden bir zorluk yaşıyorlar o yüzden bir ihtimal hatta Tete için de 10-12 milyon teklifleri vardı mesela ama Tete'nin kız arkadaşı Ukraynalı olduğu için olmamıştı sanırım devre arası.işin içinde transfer şikeside var kesin yoksa kaç sezondur ligde tarumar olan bjkden bir oyuncuyada bu kadar bonservis verilmez
rahminin iş ortaklığı yaptığı herif miymiş neymiş Zenit başkanı.3 yıldır piyasada olmayan gedson nasıl 20m teklif alıyor oda garip bir durum.