Gedson Fernandes’ten Maç Sonrası Açıklamalar

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1612989576969.webp

Futbolcumuz Gedson Fernandes, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde oynadığımız Aytemiz Alanyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

İkinci yarıda oyuna girmesiyle iki golümüze de katkı veren Portekizli futbolcu, ”İstediğimiz arzuladığımız bir sonuç olmadı. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kazanmak için, rakibimizi eleyip bir üst tura çıkmak amacıyla sahaya çıkmıştık. Hazırlıklarımızı da bu yönde yaptık. İşler istediğimiz gibi gitmedi. Aslında ikinci yarıda girdiğimiz çok önemli pozisyonlar vardı. Belki şans faktörü çok yanımızda değildi. Ne yazık ki böyle bir sonuç aldık. Çok üzgünüz. Diğer taraftan Pazar günü önemli bir lig maçı bizi bekliyor. O yüzden bu maçtan dersler çıkarıp bir an önce pazar gününe odaklanmamız lazım. “ şeklinde konuştu.

Karantinadaki hazırlık süreci sorulan Fernandes, “Kolay bir dönem olmadı. Oynamak için, bir an önce antrenman yapmak için geliyorsunuz; ancak bu karantinadan dolayı önce hastane sonra otelde izole bir şekilde kalmak zorunda kaldım. Hocalarıma teşekkür ediyorum; çünkü otelde olduğum süre boyunca bana bireysel programlar verdiler. O programlar sayesinde bugüne en iyi şekilde hazırlandım. Muhakkak zor bir dönemdi. Bu zor dönemi, hazırlanarak ve çalışarak geçirdim.” diyerek sözlerini noktaladı.

Hoca henuz tam hazir degil demis mac sonu, ama suanki orta saha oyunculardan cok daha kaliteli oldugu da belli. Mecbur oynatmali, en azindan ilk 11 de baslasin sonra dakika 60-70 gibi cikarabilir oyundan.
Kuruyu nasıl 11'e atıp oynattıysak bunu da oynatmak lzm.

kenarda oturtup hazır hale getiremezsiniz, maç perf. kazanması lzm

Ardaya sabredildiği kadar sabredilse yeterli olur sanırım.

bu sistemsiz futbolu görüp gitmek istemez umarım.. takımın beyni olacak bir oyuncu.

Hazır olmasa da oynamalı
fark açık

Kuruyu nasıl 11'e atıp oynattıysak bunu da oynatmak lzm.

kenarda oturtup hazır hale getiremezsiniz, maç perf. kazanması lzm

Ardaya sabredildiği kadar sabredilse yeterli olur sanırım.
1 saat oynasa yeter, 4-5 mac oyle gider sonra tam hazir hale gelir zaten.

aynen yerine hazır bir belhanda daha iyi olur gibi.

Eğitim başka bir olay yahu.

Boktan oyuncu da olsa benfica gibi takımların altyapı oyuncularına çökmek lazım ilk olarak bize versinler..

Her türlü paşa maçına başlamalı.

Saçma sapan 11'lerle , ilk 45 dakikaları çöpe atmamız can sıkıcı.

Son beş maçta yemediğimiz golü , ilk yarıda yedik.

Adam 20 yaşında attığı golde bıraksalar ağları yirtacak bizim 20 yaşındaki futbolcular pası bile zar zor seke seke gidiyor bize çok katkı sağlar Gedson transferi

arkadaşlar siz hocadan iyimi bileceksiniz hoca hazır degil diyorsa degildir

Geri
Üst Alt