Gedson: "Gelmeyi çok istedim ama beni almadılar"

Bana önümüzde ki sene besiktasta oynamiyacak gibi geliyor. Bir sekilde baska takima transfer olacak.

Bu transferde menajer ücreti çok çıktığı için almadığımızı düşünüyorum. Yoksa menajerlik ücretlerini neden açıklasınlar

İnşallah öyledir.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yakup'un denemelerine karşı tepkim. Engin günaydın gibi:asd:

Askimiz bitti hadi artik De'ged-son

☆☆☆☆

Gedson aşağı Gedson yukarı, gına geldi artık.

Bu transferde menajer ücreti çok çıktığı için almadığımızı düşünüyorum. Yoksa menajerlik ücretlerini neden açıklasınlar
Bana önümüzde ki sene besiktasta oynamiyacak gibi geliyor. Bir sekilde baska takima transfer olacak.
Her yerde transfer sezonu kapanınca tek opsiyon%50 bonservis ücreti o da 5 yıla yayılacak şekilde 6.5 milyon euroya.Aslinda olay BJK'nin 5 yıllık kiralamasi.Asil söz hakkı Benfica'nin(sözleşme detaylarını açıklasinlar,ben okumadım ama Benfica'nin satış anlayışını bildiğim için eminim sözleşmede böyle bir şey olduğundan) olduğu için beklenen teklif gelirse satarlar (bizden geri alma ücreti 10 milyon euro istemişler,BJK'den de maksimun kiraliktan cayma bedeli budur Sorloth'un transferi gibi).Kaldi ki Rizespor başkanı bile biz Benfica'dan kiralık alıyoruz demişti, BJK sonrası kiralayacak ya da kiralık için öncelik hakkı olacak kulüp.Gedson bu performansı ile en kötüsü Çin, Arabistan ya da orta halli bir Avrupa takımında oynar Sortlot, Talisca, Abubakar gibi.

Wtf😂 ortalık futbolcusu oldu adam

oguz keşke sadece koreografi işinde kalsaydı duyumculukta forumun duyumcularından bile rezil

Oğuz altay sallamış yine bir şeyler.

Hımm; demek ki J. Jesus' un işini bitirmiş FB!..Benfica' da oynatmadığı Gedson' u FB ye aldırıp şimdi de orada oynatmayacak anlaşılan!..Bu açıdan bakınca 'aşırı' mantıklı. Tebrikler O. Altay(y)
:tbr::sopa::sopa::sopa:

Geri
Üst Alt