Gedson: "Gelmeyi çok istedim ama beni almadılar"

oliviera Allah nazardan saklasın şuan ki formuyla ve takıma katkısıyla 4 tane gedson eder

Formasını hazırlamış, çerezini ayarlamış yarın oynanacak Galatasaray - Trabzonspor maçını beklemiyorsa ben de bir şey bilmiyorum. :asd::asd::asd:

Adama geçen muhabir bu arkadaşa, Gedson, gelecek maçta yoksun, ne düşünüyorsun diye soruyor. Gedson'un bu soruya cevabı, benim kadar oynayacak takım arkadaşlarım var diyerek içeri gidiyor. Kendisi de biliyor takımın her şeyi olduğunu. Gedson'u çıkartırsan bunların orta sahası Ümraniye'den daha kötü durumda.

Formasını hazırlamış, çerezini ayarlamış yarın oynanacak Galatasaray - Trabzonspor maçını beklemiyorsa ben de bir şey bilmiyorum. :asd::asd::asd:

Adama geçen muhabir bu arkadaşa, Gedson, gelecek maçta yoksun, ne düşünüyorsun diye soruyor. Gedson'un bu soruya cevabı, benim kadar oynayacak takım arkadaşlarım var diyerek içeri gidiyor. Kendisi de biliyor takımın her şeyi olduğunu. Gedson'u çıkartırsan bunların orta sahası Ümraniye'den daha kötü durumda.
İt oğlu tjk'nın %65'i falan.

BJKnin beli dogrulmuyorsa Ahmet bulut hiyarinin o zamanki operasyonunda aldıkları ahtan dogrulmuyor. Gedson sende çürü orada sattın bizi

Yani ben de aslinda cok suc bulmuyorum da, BJK´ye giderek bize gelme ihtimalini tamamen ortadan kaldirdi. Yani zaten 6 ay Rize´de oynadi. BJK´siz Rize´ye gitseydi 6 aylik biz bu yaz herhalde alirdik.

Bize gelseydi 2. bir Prime Selçuk etkisi yaratabilirdi. Ne işi var bu adamın Beşiktaş'ta.

fener böyle galatasaray'ın iyi artıklarını topladığı gün kayda değer bi rakip olabilir.

beşiktaş'ta zaten atın kıçındaki sinek gibi kaldı

beter olsun yav kendi tercihi

Gedson'un BJK'ye gitmesi sorun değil, pek tabi gidebilir. Bjk de sonuçta büyük bir takım. Fazla para verir bir şey olur alır vs.

Ancakkk bu adamın Rize üzerinden BJK'ye gitmesi bir skandaldır.

Bunu bile normallestirdiler. Rize gibi bütçesi belli bir takım, bu çaptaki bir oyuncuyu nasıl alabilir? Oyuncu o takımı 6 ay da olsa nasıl seçebilir?

Bu işte bir illegalite yok mu? Fanatizm bu kadar mı gözleri kör etti?

Bu transfer sürecinin başından itibaren temiz olduğuna kim inanır?

Geri
Üst Alt