Gelecek Sezon Neler Değişmeli

Sol Bek
Son 10 yıl içinde hangi hoca ile en iyi futbolu izledik? Bence FT.

Kusura bakma ama evet yukarıdaki sorunun cevabı ile hiçiz gibi görünmüyor mu?

FT neden Ferguson gibi olmasın? Neden her sene şampiyon olmak istiyoruz, istesekte mümkün mü?

En azından diğerleri gibi medyaya malzeme vermiyor FT, ağırlığı var. Şu hocanın 3 yıl kredisi yok mu yahu? Hatası yok mu, elbette var ama ne bileyim...
Her sene sampiyon olmaliyiz mantigi yanlis o yuzden gunu birlik transferler yapmayalim demistim gecmiste.

Her sene sampiyon olamayiz tabi ama 2 senedir teneke bile alamiyoruz. 4 senede iyi oynadigimiz mac toplam maclara oranla %15i geçmez. Bu şartlar altinda devam etmek ne derece dogru. Bu 2 senede yapamadigi neyi yapacak seneye ne degisecek tam olarak.

Yonetimi degistirip MC devam etmeli

Hocayi postala gitsin. Yerine Xavi veya Gallardoyu getirirdim.

Kadro

Muslera, Marcao, Lyu, Taylan, Gedson, Kerem, E. Kilinc + MM disinda kadro sil bastan olmali. Ffpde bitiyor zaten. Tam Xavilik firsat.

Gelecek sezonu bay gecer ondan sonra Ambargo koyariz TSL ye + CL de bir çeyrek garanti

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taylan Antalyalı ve Etebo. Yani savunmanın önü değişmeli. Mevki ve rol olarak Melo muadili bir futbolcu almalıyız 8-10 milyon euroya. Bir de yedeğine Aytaç mı gelecekti o gelsin orayı sağlamlaştıralım. Etebo zaten gelmez bir daha da Taylan'ı da satarız ya da 8'de kullanırız gibi. Ama ben 3 8'li veya 2 8'li bir 10'lu bir orta saha görmek istemiyorum. 6 numara gelsin takıma ama 8 özellikleri olsun tıpkı Melo gibi. O da olmazsa Josef ya da Gustavo tarzı biri de uygundur. Ya tek isteğim savunmada taş gibi olup top dağıtımında da çok kalas olmayan bir orta saha ya. Çok mu?

Taylan Antalyalı ve Etebo. Yani savunmanın önü değişmeli. Mevki ve rol olarak Melo muadili bir futbolcu almalıyız 8-10 milyon euroya. Bir de yedeğine Aytaç mı gelecekti o gelsin orayı sağlamlaştıralım. Etebo zaten gelmez bir daha da Taylan'ı da satarız ya da 8'de kullanırız gibi. Ama ben 3 8'li veya 2 8'li bir 10'lu bir orta saha görmek istemiyorum. 6 numara gelsin takıma ama 8 özellikleri olsun tıpkı Melo gibi. O da olmazsa Josef ya da Gustavo tarzı biri de uygundur. Ya tek isteğim savunmada taş gibi olup top dağıtımında da çok kalas olmayan bir orta saha ya. Çok mu?
Souza yi tarif etmissin renktaş

FFP bitip Terim kalirsa iyicene .... yeriz. Belki seneye sampiyon oluruz ama ondan sonraki 3-4 sene ilk 6. giremeyiz.

Yönetim ve TD kesinlikle değişmeli.

Kadro büyük oranda değişir mi bilemem ama bir miktar da olsa değişmeli.

Elindeki malzemeyi kullanamayan Teknik Direktör diye tepemizde olan ayak tenisi ustası hocamız
değişirse şansımız olur yoksa yine ömer bayram donk akbaba şener ile maçlara çıkarız
Evlatçılık bitmedikçe gün yüzü göremeyiz.

Hem yönetim , hem teknik heyet değişmeli.

Cengiz yönetimini değiştirip kalsın filan diyenleri gram anlamıyorum.

İçerideki muhalefete aslan, dışarıya kibar beyefendi.

Öncelikle gitmesi gereken oyuncular Ömer Bayram Şener ozbayrakli donk lines Emre akbaba suan aklıma gelenler alınması gereken oyuncular var onyekuru Mostafa mohammed Gedson fernandes Halil dervisoglu bu oyuncuların bonservisi alınmalı takıma yaşı 25 26 iyi bir 10 numara ve yaratıcı ortasaha lazım kadro olarak bunlar yeterli olacaktır yönetim muhtemelen degisecek ancak teknik kadro hakkında suan kararsızım fatih hocayı seven biri olarka formsuzlugu da ortada. Başarıları da alınan karar saygı duymak lazım

Evet bu sezon ve bundan önceki 2 sezonda olduğu gibi uğradığımız ağır hezimetin ve hüsranın ardından geldik en önemli soruya gelecek sezon neler değişmeli bu konuya uzun uzaya kafa yormadan, doğru cevapları bulup alınacak radikal kararları birbiri ardına uygulamaya koymadan bu takım gün yüzü görmeyecek gibi çok kelleler gidecek gerek yönetimden gerek teknik ekipten gerekse oyunculardan

TD degissin diyenlere:

Son 10 yilda calisan TD'lerin icinde hangisi basarili idi?

Yeni gelecek hocanin digerlerinden iyi olacagini mi saniyorsunuz?

Devsirme oyuncularla oynuyoruz, devre arasi gelenlerle basari bekliyoruz.

FT bilmiyor mu oyuncu istemeyi?

TD degissin diyenlere:

Çok iyi biliyor. Basin toplantisinda transfer listesi acikliyor daha ne olsun

TD degissin diyenlere:

6 senesi zaten Fatih hoca ile geçmiş. Onun dışındakiler içinde Mancini ile lig ikincisi olduk şampiyonlar liginde real juveli gruptan çıktık ve ziraat kupasını aldık. Hamza Hamzaoğlu 3 kupa kazandı bizimle. Tudor başarısız sayılmaz çok kötü gitmiyorduk sonunu göremedik. Yani Fatih hoca dışında tabi başarısız isimler oldu ama öyle çokta kötü değil. Hoca transfer isteme işini herkesten iyi yapıyor emin olabilirsin bu konuda Ona verilen oyuncular hiçbir takıma verilmedi

Çok iyi biliyor. Basin toplantisinda transfer listesi acikliyor daha ne olsun
Yonetim alamadiktan sonra istese ne olacak? FFP isin icindeyken kimse birsey yapamiyor. Simdi FFP bitti yeni kadro kurup zarara mi girelim.

Bu tamamen bakis acisi.
1. Aga zarara girelim ne olacak zaten FFP bitti yeni takim kuralim oyuncular gelsin mi?

2. Haci mevcut kadro devam etsin ama her sene 1-2 tane Marcao, Mohamed tarzi adam takviyesi yapalim. Zarar etmeyelim, yeni yeni ekonomi duzeliyor mu?

Her iki secenekten de yuksek maasli is yapmayan Babel, Falcao, Feghouli gitsin mantigi tabiki de olacak.

6 senesi zaten Fatih hoca ile geçmiş. Onun dışındakiler içinde Mancini ile lig ikincisi olduk şampiyonlar liginde real juveli gruptan çıktık ve ziraat kupasını aldık. Hamza Hamzaoğlu 3 kupa kazandı bizimle. Tudor başarısız sayılmaz çok kötü gitmiyorduk sonunu göremedik. Yani Fatih hoca dışında tabi başarısız isimler oldu ama öyle çokta kötü değil. Hoca transfer isteme işini herkesten iyi yapıyor emin olabilirsin bu konuda Ona verilen oyuncular hiçbir takıma verilmedi
Tudor'a sifir kadro kurmadilar mi?

Hoca Eren ile oynamadi mi?

Son dakika Diagne transferini hoca mi istedi?

Taylan hocanin planlari cercevesinde mi o mevkide?

Yonetim alamadiktan sonra istese ne olacak? FFP isin icindeyken kimse birsey yapamiyor. Simdi FFP bitti yeni kadro kurup zarara mi girelim.

Bu tamamen bakis acisi.
1. Aga zarara girelim ne olacak zaten FFP bitti yeni takim kuralim oyuncular gelsin mi?

2. Haci mevcut kadro devam etsin ama her sene 1-2 tane Marcao, Mohamed tarzi adam takviyesi yapalim. Zarar etmeyelim, yeni yeni ekonomi duzeliyor mu?

Her iki secenekten de yuksek maasli is yapmayan Babel, Falcao, Feghouli gitsin mantigi tabiki de olacak.
Mohamed Gedson Yedlin Halil Onyekuru almadilar mi daha yeni
Hoca irfani da istemisti 10mye kadar ciktik onu da aliyordu yonetim

İşinize geldi mi ftden habersiz floryada kuş uçmaz işinize gelmeyince tüm kotü transferler yonetim yapti. Hocanin istedigi topcular bu degil falan
Yav he he

Geri
Üst Alt