Gelecek Sezon Neler Değişmeli

Mohamed Gedson Yedlin Halil Onyekuru almadilar mi daha yeni
Hoca irfani da istemisti 10mye kadar ciktik onu da aliyordu yonetim
Devre arasinda geldi bunlar, iyi ki aldilar...

Simdi bunu mu konusacaz, eeee aldik ya? Sezon basinda kamp yedi mi? Takim uyumu bay gectigimizde mi olusacak?

Seneye orta sahaya 2 ya da 3 takviye yapacagiz. Insallah simdiden bellidir. Onlar da kamp sonrasi olursa bir boka yaramaz.

Devre arasinda geldi bunlar, iyi ki aldilar...

Simdi bunu mu konusacaz, eeee aldik ya? Sezon basinda kamp yedi mi? Takim uyumu bay gectigimizde mi olusacak?

Seneye orta sahaya 2 ya da 3 takviye yapacagiz. Insallah simdiden bellidir. Onlar da kamp sonrasi olursa bir boka yaramaz.
Hoca istiyor ama yonetim aliyor mu diye sordun ilk başta cevap yazdik simdi baska bir sey soyluyorsun

Ya bu ghezzalin evraklari kuryeyle gitmemis miydi son dk tffye kimindi o
Gecin bu işleri yok kampa katilmamis yok gec gelmiş

Yeni gelen topcunun kampa katilmamasi daha iyi sonuc veriyor bizde hocanin antrenmanindan sonra goruyoruz patir patir dokulenleri

Tudor'a sifir kadro kurmadilar mi?

Hoca Eren ile oynamadi mi?

Son dakika Diagne transferini hoca mi istedi?

Taylan hocanin planlari cercevesinde mi o mevkide?

Ben yönetimi savunmuyorum onlar da büyük yanlışlar yaptılar ama bu Fatih hocanın yanlışlarını örtmez. 4 senedir bu takımın başında kendisi 4 senedir bu takımın yapılanmış olması gerekiyordu. Biz hal her transfer dönemi 5-6 mevkiye direkt ilk 11 oyuncusu arıyoruz yedekleri geçtim. Oyunculardan verim almak hocaların işidir ve Fatih hoca artık bu yeteneğini kaybetmiştir. Rakiplerimizde kante falan oynamıyor. 38lik Atiba bizim düşünmediğimiz bile josef ile oynuyor. Sene başı omarı mı istersin rosieri mi verelim deseler omarı isterdi. Ama omar 1 ay sonra çöpe çıktı(sakatlığından öncesini söylüyorum) veya feg varken ghezzalı istemezdi ama Sergen bunlardan tercih edilecek oyuncular yarattı. Düne bile gidebiliriz elimizde Muhammed, falcao Halil varken maçı çözmek için donku forvete atıyor. Çünkü Muhammed’i de çöpe çıkardı kendisi. 20 haftadır keremin oynaması gerektiğini bütün Türkiye söylüyor neredeyse ama hocamız Babel arda varken düşünmedi bile çocuğu. Arda’yı aldı sol açıkta oynattı, sağda oynattı ortada oynattı hala bir şey olmayacağını anlamadı. Saracchiyi Ömer kesiyor artık. Bir takımda bütün oyuncular bu durumdaysa sorunu artık oyuncularda aramamak gerekiyor diye düşünüyorum. Sene başı elimizde luyi marcao varken welintonu ister miydin mesela adamlar onla şampiyon oluyor. Larin denen çöp yıldız oldu. Gökhan töre maç alıyor biraz da böyle bakmak gerek rakipler city falan değil

Ben yönetimi savunmuyorum onlar da büyük yanlışlar yaptılar ama bu Fatih hocanın yanlışlarını örtmez. 4 senedir bu takımın başında kendisi 4 senedir bu takımın yapılanmış olması gerekiyordu. Biz hal her transfer dönemi 5-6 mevkiye direkt ilk 11 oyuncusu arıyoruz yedekleri geçtim. Oyunculardan verim almak hocaların işidir ve Fatih hoca artık bu yeteneğini kaybetmiştir. Rakiplerimizde kante falan oynamıyor. 38lik Atiba bizim düşünmediğimiz bile josef ile oynuyor. Sene başı omarı mı istersin rosieri mi verelim deseler omarı isterdi. Ama omar 1 ay sonra çöpe çıktı(sakatlığından öncesini söylüyorum) veya feg varken ghezzalı istemezdi ama Sergen bunlardan tercih edilecek oyuncular yarattı. Düne bile gidebiliriz elimizde Muhammed, falcao Halil varken maçı çözmek için donku forvete atıyor. Çünkü Muhammed’i de çöpe çıkardı kendisi. 20 haftadır keremin oynaması gerektiğini bütün Türkiye söylüyor neredeyse ama hocamız Babel arda varken düşünmedi bile çocuğu. Arda’yı aldı sol açıkta oynattı, sağda oynattı ortada oynattı hala bir şey olmayacağını anlamadı. Saracchiyi Ömer kesiyor artık. Bir takımda bütün oyuncular bu durumdaysa sorunu artık oyuncularda aramamak gerekiyor diye düşünüyorum. Sene başı elimizde luyi marcao varken welintonu ister miydin mesela adamlar onla şampiyon oluyor. Larin denen çöp yıldız oldu. Gökhan töre maç alıyor biraz da böyle bakmak gerek rakipler city falan değil
Yapilanma hocanin isi degil. Hoca oyuncu ister liste verir yonetim de alir. Bizim yonetim o konuda patates.

Atiba mantikli ornek degil. Biz de Melo'yu tutsak ayni ornek olabilirdi.

Bu sene oyunculardan verim alamadigimiz konusuna katiliyorum. Ilk 11 ve oyuncu degisikliklerinde problem oldugu da asikar. FT'nin taraftarsiz cok iyi olmadigini soyleyebiliriz.

Tum bunlara ragmen yabanci hocanin basarili olacagini dusunmuyorum. Mancini 1-0 gerideyken Ceyhun Gulselam'i aliyordu :) Prandelli'yi konusmuyorum bile. Hamza dengeleri korumaktan, Tudor derbi kazanamamaktan bir hal oldular.

Aslında seçeneklerin sıralaması bile çok güzel olmuş, önce yönetimin bir değişmesi gerekiyor temiz bir sayfa için sonra teknik ekip ve Fatih Terim ile ilişkisi olan herkesin gönderilip en son kadronun büyük oranda temizlenmesinden bahsedebiliriz

Ama büyük ihtimalle seçimi Burak Elmas kazanır Fatih Terim'le yola devam eder, 2022'nin kadro planlamasını da Fatih Terim yapacağı için seneye de Mart / Nisan ayında aynı şeyleri konuşuruz

Geçen seneden bu güne kadar 1 gram yol alamadık, kadro planlamamız, oyun tarzımız, oyuncuların mücadeleden uzak olması, her mevkide her oyuncunun performansının dibe vurmuş olması, duran toplardaki başarısızlığımız, gol atamıyor olmamız, beklerimizden istediğimiz katkıyı alamıyor olmamız, Fatih Terim'in evlat kontenjanı, inatları, kötü kadro tercihleri, üstüne gelen daha kötü oyuncu değişiklikleri

Geçen sene de hemen hemen aynı şeyleri konuşmuyor muyduk ? Üst üste 2 sene Şampiyon olduğumuz dönemde bile vardı bu problemler sadece şampiyonlar ligi arenasına çıktığımızda görebiliyorduk bunu ligimiz Avrupa'nın en kalitesiz futbol oynanan ligi olduğu için bir şekilde yukarıda kalmaya devam ediyorduk ama artık 2 senedir gücümüz Şampiyon olmaya bile yetmiyor

Geri
Üst Alt