Geleneksel Beyin Fırtınası-34 l Irkçılık

Cevap: Geleneksel Beyin Fırtınası-34 l Irkçılık

Japonlari bilmem renkdas.

Irkci olabilirlerde, ben takmisim israillilere.

niyeki? israil hukumetiyle butun yahudileri bir tutamazsın. benim cok yahudi tanıdığım var, muslumanım diyen turk'e guvenmem onlara guvendiğim kadar. genelleme yapmak, ırkcılık bilincsizlik yaptıgın reis. yanlıs.

Ülkemizde İsraille ilgili genel bir kanı var ama mesele siyasi niyetlerle vatandaşların niyetlerini ayırmakta biraz.

Not.Ne siyasi ne de düz İsrail vatandaşı tanıdığım yok,İsrail'de filan bulunmadım peşinen cevap :)

Bunun sebebi gerçekten ırkçılıktan mı yoksa nüfus artışına karşı aldıkları önlem mi?Bana ikincisi gibi geldi.Malum baya kalabalık ülke sen daha iyi bilirsin.

evet bence de, sanıyorum ki tokyo ya kendi vatandaşları bile vize ile giriyodu :o

ah o milliyetcilik dediğin seyin temellerini bi bilseniz... aaaaaah ah. ırkcılığında keza.

sol eglimli bir insanim milliyetciligi sevmem , ama kendi halkima kendi yurdumada laf ettirmem hakaret söz konusuysa (genel olarak) ben sadece milliyetcilikle irkcilik arasinda fark oldugunu söylüyorum

Japonlar aşırı ırkçı fakat İsrailliler biraz farklı, onların ırkçılığı din ile alakalı çünkü onlarda beyaz tenliside var, siyah tenliside var.

Japonlari bilmem renkdas.

Irkci olabilirlerde, ben takmisim israillilere.

o baska konu ama sunuda demeden gecemiyecegim israil devletini bende sevmem ama cok sevdigim saydigim yahudi arkadaslarim var ve hicde israil devletinin yaptiklarini savunmuyorlar...

zaten bi çok yahudi var filistine yardım gönderen. hatta avrupada yaşayan yahudilerde yardım gemilerine destek verip yardım etmişlerdi.

sevmeyebilirsin, ama onun bi zararı yoksa ona çamur atman, neden ülkeme gelip tatil yapıyosun demen ırkçılıktır bençe

Yok canim. Kisisel olarak herkezle sohbetim iyidir. Ancak ülkeye karsi nefretim var. Teke tek konustummu, yahudisi yunani fark etmez. Türkiyeye karsi tavir alsa bile sohbet ederim. Ancak o ülkelere karsi sogukluk hissederim hep.

Yoksa Yunan kizlari güzeldir :D

Bunun sebebi gerçekten ırkçılıktan mı yoksa nüfus artışına karşı aldıkları önlem mi?Bana ikincisi gibi geldi.Malum baya kalabalık ülke sen daha iyi bilirsin.

viyanada yasiyorum üniversitede her milleten insanla tanisiyorsun ve konusuyorsun ilk basta hepsinde bir cekingenlik oluyor sonra kaynasiyorsun ama japonlarda bu söz konusu bile degil adamlar seni okadar alcak görüyorlarki inanilmaz birsey irk ve vatan göreceleri cok acayip adamlarin...

viyanada yasiyorum üniversitede her milleten insanla tanisiyorsun ve konusuyorsun ilk basta hepsinde bir cekingenlik oluyor sonra kaynasiyorsun ama japonlarda bu söz konusu bile degil adamlar seni okadar alcak görüyorlarki inanilmaz birsey irk ve vatan göreceleri cok acayip adamlarin...

Ben japonlari sevmemeye basladim renkdas :)

Yok canim. Kisisel olarak herkezle sohbetim iyidir. Ancak ülkeye karsi nefretim var. Teke tek konustummu, yahudisi yunani fark etmez. Türkiyeye karsi tavir alsa bile sohbet ederim. Ancak o ülkelere karsi sogukluk hissederim hep.

Yoksa Yunan kizlari güzeldir :D

:asd:

Evet, 50mi 100mu bin kron veriyorlar :)

Ama Kesin dønmeyi simdi dusunmuyorum, sen niye bana yukleniyorsun? Turkiye candir dedigim icinmi?

(: Ya sev ya terket. Isine geliyorsa. Nasil bir celiskiyse halen anlayamadim. Senle ilgisi yok hemen uzerine alinma da. Mashallah cogu Turkiye søz konusu oldugunda ya sev ya terket diyor Avrupa'da asiri irkcilar da ya sev ya terket benzeri seyler dediginde nerde insan haklari nerde demokrasi oluyor. Ilginc. Fakat anliyorum. Sana da yuklenmiyorum. Yani ciddiyim bu konuda Turkiye'yi daha fazla seviyorsan ki Turkiye'de yasama sansin var vize falan vatandasligi almada problem yasamazsin yani dønebilirsin.

Geri
Üst Alt