Geleneksel Beyin Fırtınası-34 l Irkçılık

Cevap: Geleneksel Beyin Fırtınası-34 l Irkçılık

dünyanin en güzel kizlari brezilya ve rusyada gerisi fasa fiso

Yalniz bizim Türk kizlarinda bazen cok cekici yanlari oluyor :D Ne diyorsunuz bu konuda? Tatli olurlar bazen :D

Isvec kizlarida fena degildir. Selen sen bilirsin oralari :) Yorumunu alalim.

Ispanyol kizlari cok hircindir, buda hosuma gider bazen.

Ruslardanda bazen kaymak gibi kizlar görüyoruz.

Hmm... Hangisi en iyisi, karar sizin.:)

türkiyedeki irkcilik degil milliyetcilikdir irkcilik ve milliyetcilik arasinda büyük bir fark vardir... karistirmayin türkiyede irkcilik söz konusu ama batili ülkelerden israil yada japonya kadar degildir... bir yabanci türkiyedebi evin zilini calarsa , cayini icer yemegini yer adama krallar gibi bakar türk halki sen avrupada kara kas kara göz le girde bi eve bak basina neler geliyor...

sana zahmet, irkcilik'la milliyetcilik arasinda ne gibi fark var anlatirmisin. Ikisini de lanetliyorum. Buna canak tutan partileri de lanetliyorum. Allah beni insallah hicbir zaman irkcilik, milliyetcilik yapacak duruma getirmez.

Amin.

brain-salad.jpg

Kendimi ırkçı birisi olarak asla göremem,görmek istemem ama farkında olmadan ben de dahil çoğumuzda bazı ırklara karşı önyargı oluşmuş.Ama yine de ben hiç ayırt etmem Rum olsun,İsrailli olsun nereli olursa olsun yeter ki sürekli siyasete girmesin,önyargılarına sıkı sıkıya bağlı olmasın herkesle can ciğer olurum,asla ayırmam.

Irkçılığa lanet olsun da asıl başka bir şeye dikkat çekmek istiyorum ben.İnsanlıkta inanılmaz bir nefret birikimi var farkında mısınız?İnsanlar o derece nefret dolular ki aslında gayet oturup konuşabileceği,anlaşabileceği birisini sırf siyasi görüşünden ya da kökeninden dolayı odun ilan eder olmuşuz.Bu adam atgözlüklü diyoruz bu adama anlatsan da anlamaz diyoruz ve bu artık çığırından çıkmış bir şekilde gidiyor.

sana zahmet, irkcilik'la milliyetcilik arasinda ne gibi fark var anlatirmisin. Ikisini de lanetliyorum. Buna canak tutan partileri de lanetliyorum. Allah beni insallah hicbir zaman irkcilik, milliyetcilik yapacak duruma getirmez.

Amin.

bende sevmem ;) irkcilik IRK üzerinden kendini üstün görmekdir ve bununla birlikte karsit irk i yönetmek dir

milliyetcilik ise ülke üzerinden yapilir yada daha genel anlamlisidir tabiki baglantilidir birbirine ama eger türkiye söz konusuysa milliyetcilik agir basar

Geri
Üst Alt