Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
o 90 doğumlu ben 92, ee gelinimiz hayırlı olsun diyebilir miyiz?
![]()
Kournikova? Hayirli olsun guzel kiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o 90 doğumlu ben 92, ee gelinimiz hayırlı olsun diyebilir miyiz?
![]()
Yahudiler birbirlerini acayip tutarlar mesela bir yahudi şirketi batma eşiğine geldiğinde diğer yahudi iş admaları o şirkete yardım edip batmasını engelliyorlarmış.Bizde birbirimiz kuyusunu kazıyoruz.Birde diyorlar Türkiye'de ırkçılık var.![]()
Az olup olmadığını söylemedim ki...
15 milyon'da yüzde 35...
Birde bunun mecburi verenleri var...
Vermeyipte tehdit edilenleri...
Rakamları kullanarak güzel bir pay çıkarmışsın ... Ülkede toplam kürt nüfusu 13-14 milyon bunların büyük bir kısmıda 18 de değiller yani oy kullanamazlar ... orana vurursan 7-8 milyon kürt seçmeninden 5 milyonu bdpye oy veriyor ordanda senin dediğin gibi yüzde 35 oy çıkmıyor ...
---
Irkçılık konusunu ikiye bölerim solcuların ırkçılığa karşı duruşlarını saygı ile karşılarım çünkü adamların dünya görüşü bu şekildedir , lakin islamcı diye tabir ettiğimiz kişilerin ırkçılık karşıtlıkları tamamen riyadır , iki yüzlülüktür ... Şöyleki islamcılar ermenilerden nefret eder , yahudileri kesmek ister , rumlarıda sevmez sebep ? sebep bunlar bu milletin müslüman olmayan düşmanları ... Bugün kürtlerin dini eğer islamiyet olmasa idi kürtlerde rumların , yahudilerin , ermenilerin safına katılmış olurdu ...
Hz.Peygamber'in hadis-i şerif'te bize gösterdiği yoldan gideriz biz...
İnsanın insana takva'dan başka üstünlüğü yoktur...
Gerçek Müm'inler böyle davranır...
Kara çalacaksan başka mevzudan sallayabilirsin...![]()
bir askere 1000 filistinli olayi ndan sonra adamlara saygi duyuyorum ....heleki filistinlilerin sevinclerini görünce kendilerinden nefret ettim bu kadarmi gurursuz olmuslar...
Ben yatiyorum. Iyi geceler![]()

Bu bahsettiğin de ırkçılık tandanslı birşey aslında. Aradaki değişimi 1 İsrailli, 1000 Filistinli'ye bedel şeklinde değerlendirmemek gerekiyor. Çünkü bu yapıldığında insanlar ırkları neticesinde değerlendirilmiş olunuyor.
Irkçılık konusunu ikiye bölerim solcuların ırkçılığa karşı duruşlarını saygı ile karşılarım çünkü adamların dünya görüşü bu şekildedir , lakin islamcı diye tabir ettiğimiz kişilerin ırkçılık karşıtlıkları tamamen riyadır , iki yüzlülüktür ... Şöyleki islamcılar ermenilerden nefret eder , yahudileri kesmek ister , rumlarıda sevmez sebep ? sebep bunlar bu milletin müslüman olmayan düşmanları ... Bugün kürtlerin dini eğer islamiyet olmasa idi kürtlerde rumların , yahudilerin , ermenilerin safına katılmış olurdu .
ırkçılık kötü kominizm de kötü kominizm aleyhinde de topik açsaydınız
müslümanlar ayrılmıyosa araplar niye haşırt diye ayrıldı bizden
adamlar bir askeri icin bu kadar savasirsa ve onun icin her fedakarligi yaparsa kusura bakma ama saygi gösteririm ... bunun irkcilikla alakasi yok tamamen insani birsey ...
filistinliler acisindan da irk yönünden degil din yönünden bakiyorum ve bu durum beni üzdü ve bi okadarda o sevinleri görünce lanetledim biraz gurur olmaliydi en azindan sevinmemeliydiler... filistinlileri her zaman sempatim vardi zionisme karsi verdikleri savas icin ama arab halkina bizi sattiklari icin herzaman bi antipatim vardir
Yavuz Sultan Selim'in kürtlere beddua ettiği doğru mu? Bilen biri cevaplasın pls.Ben inanmıyorum böyle birşey olduğuna.