Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Sadece Murat Eken'in skeçleri bile > ÇGHB 2 allAynen abi bu versiyonu daha güzeldi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece Murat Eken'in skeçleri bile > ÇGHB 2 allAynen abi bu versiyonu daha güzeldi![]()
daha kötü bi skeç gösterimi yokturSadece Murat Eken'in skeçleri bile > ÇGHB 2 all
Gülmekten oynayamıyorlar ki zaten.daha kötü bi skeç gösterimi yoktur
Aynen abi bu versiyonu daha güzeldi![]()
sevgili onur,Sadece Murat Eken'in skeçleri bile > ÇGHB 2 all
sevgili onur,
diyorum diyorum murat eken kim
isim olarak zor hatirliyorum malesef. simdi baktim da , cok yetenekli bir oyuncu idi eser'lerin oldugu sezon du yanilmiyorsam ?
surdan hatirliyorum < ->
Bence songülün istanbul gelme nedeni ailesi. Lokantada sadi ailesini sormustu , onlar ne diyor istanbula gelmene sevinmislerdir gibisinden, songül hemen biraz sert bir sekilde ailem öldü benim dedi. Babasida polis oldu icin bence mafya hesaplasmasina ailesi kurban gitti gibi geldi bana. Onlarin katillerini aramak icin belki istanbula geldi diye düsünüyorum.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
garantiledi bence yeni sezonda devam etmeyi şimdiden ghbgyeni bolum *reytingler oncekinin de uzerine cikmayi basarmis... hatta sezon boyu tum reyting kategorilerinde cogu zaman zirve de olan master chef programini bu hafta az kalsin geciyormus... asagida deginecegim rakamlarla < = >
MasterChef Türkiye
Total (1) 4,08
AB (1) 5,22
ABC1 (1) 5,51
* Gelsin Hayat Bildiği Gibi 3. Bölüm Reytingi :
Total (2) 4,03
AB (2) 4,26
ABC1 (2) 4,63
*dizi olarak ayni gun en buyuk rakibi olan
Duy Beni 5. Bölüm Reytingi :
Total (3) 3,29
AB (5) 2,02
ABC1 (5) 2,17
kynk; dizi analiz.
gozlemledigim kadariyla ,
* total kisminda 4.03 alarak 1.siradaki 4.08 alan *masterchefe karsi 0.5 le zirveyi kacirmasi dikkat cekici......
*duy beni dizisine ise , *totalde yarim puan fark atmis, *ab grubunda ise farki bayagi acmis * 2.5 puan fark atmis bayagi izleyici cekmis bu bolumde....
ayni sekilde *abc1 grubunda da yine benzer fark yapmis. ozetle, iki grupta en buyuk rakibine bir kac puan birden yapmasi onemli bir arti . keza, total de *tv8 programini da gececekmiste neyse... kismet onumuzdeki bolumlere...
temennimiz bu rakamlari korumasi hatta yukselterek devam etmesi.... kanimca her yonden hak ediyor boylesi kaliteli bir isin bu degeri gormesi...
kendi adima izleyicilerine tesekkur ediyorum. diziye gunden gune sahip cikmaya calisiyorlar.
<=>
@Murat Durmaz , @Vasfi Vural , @Tuncay Van , @Barış Savaş , @Ömer Karataş , @Halil Tolga , @Onur Adıbelli ve ismini unuttugum izleyen diger renkdaslarima iyi seyirler dilerim.
ps;
* ustteki reyting siralama mesaj takdir edersenizki daha cok reyting tandansli bir mesaj iceriyor.
*bolume dair genel nacizane yorumumu bir sonraki mesajimda yapmayi dusunuyorum.
garantiledi bence yeni sezonda devam etmeyi şimdiden ghbg
4.bolum fragmani :
<-> durumlar karisacak gibi ...
payasli nin eski esi dolayli bayagi sahne olacaga benziyor...
umarim *sadgul dunyasi nin sihiri bozulmaz - yazik olur diziye-bence.
iyi seyirler.
bence birinden biri öldürülecek sadi'nin düşmanı tarafından ilerleyen bölümlerde ya songül ya sadi'nin eski sevgilisi
4.bolum 2.fragman eklenmis :
@Murat Durmaz ,
@Ömer Karataş ,
{ bence birinden biri öldürülecek sadi'nin düşmanı tarafından ilerleyen bölümlerde ya songül ya sadi'nin eski sevgilisi } ...
sevgili omer ,ustte tirnak icinde senin dediginin- yolu yapiliyor gibi , fragman da *songul kaciriliyor galiba...
oyle olursa sunu derim bolumun sonunda;evet *yaver *yüzünden *olacak *gibi hatta tabi ters köşe yoksa