Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Fragman cikmis ben tabiki pek izlemedim icin yeni gördüm. @Suat Kara simdi tarfik kaza olayini gördüm ve anladim Gazete mansetinde yaziyor ,trafik cezasi can aldi diye ama bunun altinda kesin bir infaz vardir diye düsünüyorum ve katil ortada yok. Mertin Sadi de kalmasi ayni yatakta yatma mecburiyeti koymus bizim ikiliye, kesin tatli konusma sahneleri cikar aralarinda. Gizem özür icin gidip lafi yemis, iyice samar oglanina dönecek kiz bu dizi de ama bunun sayesinde Merte Gizem aski iyice alevlenecek. Cünkü Mert Gizemi Derya dan büyük ihtimal koruyacak. Son sahnede yüzlesme sahnesi gerceklesecegini hic sanmiyorum elbet birsey olacaktir .
@Suat Kara bende seni tebrik ederim yorumun icin
Melekin annesi bence bazi seyleri biliyor ama kabullenemiyor, gercek hayattda var böyle insanlar, misal üvey baba kiza tecavüz dahi etse ,kiz bunu annesine anlatsa, inanmayip birde kocami elimden almak istiyorsan yalan söyliyorsun suclamasina giriyor, bir tür hastalik bu. Melekin annesi de aynen böyle davraniyor.
Ayiline gelince, onun hakkinda birsey yazmayi unutmusum, evet bu karakter bana cok antipatik gelmeye basladi, iki sorun var dedigin gibi rolünü iyi oyniyamiyor ve ikincisi, rol geregi iyice zivanadan cikmaya basliyacak orasi acik ve net, Gizem Merti elimden alir (sanki aralarinda birsey varmis gibi) korkusu baslamis iyice. Ve bundan dolayi bilerek Gizeme karsi bir tepkisi var, üstden bakma bir tavri ön plana cikarmaya basladi, suan olmasada ilerde bence Zenginlik tripleri atmaya basliyacak, ne biliyim Merti para ile yanina cekmeye deniyecek, hediylerle veya baska birseyle, buda bence tam ters etki yaratacak Mertin üstün de, Aylinden iyice igrenmeye basliyacak ve Aylin bu sekilde kötü kiza evrilecek.
Bilmiyorum, sirf bir trafik kasa kurban olsa, ailesini ölüme sebebiyet veren kisi kacmadiysa gizemi yoktur, ozamanlar bir ceza yemistir, onu aramasina gerek yoktur yani kimligi ortadadir. Bakalim bu konu ilerde bizi nereye götürecek ama bu yol Sadi ile kesisirse sasirmam.
Araz karakteri bence cok az rol aliyor dizi de , sirf Gizem icin Mertle kavga etmek isteyen Arazi görmek istemiyorum, onun hayat hikayesinin altinda büyük bir dram cikacak , onu bize ufak da olsa göstermeye baslasalar Araz karakteri de agirlik kazanacak, sirf kücük bir Mafya bozuntusu olarak gözükmiyecek insanlarin gözün de.
@Suat Kara ben genelde Fragman izlemiyorum , cünkü olan bitenin kesitlerini görmek istemiyorum , yani beni ne bekliyor onu görmek istemiyorum ama bu dizi de heralde merakimdan burda bir ilk yapip izleyecegim.
on izleme gelmis . yeni bolum bu aksam .....
video nun resmi basligi :
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 6. Bölüm 1. Ön İzleme | 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!
<= > @Murat Durmaz , @Vasfi Vural , @Tuncay Van , @Ömer Karataş , @Barış Savaş , @Halit Bozkurt ve diziye sans veren diger renkdaslarimiz.
iyi seyirler dilerim.
aynen sevgili baris.Bu Adam efsane oyuncu yav. Çok az göründü ekranlarda
hoaydaaaaaaa