Genç Futbolcu Galatasaray’ı İstiyor!

Sınırlama gelecek artık bu yüzden böyle isimlere yönelip verim almalıyız

Birkaç videosunu izledim, yetenekli bir çocuğa benziyor. Kendimizi kandırmayalım, Arda'dan beri altyapıdan eline yüzüne bakılır hücum oyuncusu çıkartamadık. Kaleciyi zaten 50 yıldır çıkartamıyoruz. Altyapıdan bize ancak uzun boylu, zeki stoperler gelir. Şu şartlarda ona da bin şükür demek lazım ama yakın tarihte Recep Gül-Yunus Akgün-Erencan Yardımcı örneklerinde de gördüğümüz üzere altyapıdaki hücumcularda yetenek olsa fizik yok, fizik olsa yetenek yok. Altyapı tarihinin en golcü adamı Özgürcan'ın, en yetenekli 10 numarası Cafercan'ın halini de biliyoruz. Altyapıdan bu kadar imkan varken Bursaspor kadar topçu çıkaramıyorsan ya antrenörlere ve onları oraya kariyer filan bakmadan memleketli, eski topçu diye yerleştirenlere kızacaksın ya da altyapıdan hücumcu filan çıkaramadığımızı kabul edeceksin. Son 10 yılda altyapıdan gelip benim gram heyecanlandıran tek oyuncu Ali Yavuz oldu. O da ayağının topa yakışmasıyla birlikte fizik olarak da yaşıtlarının yanında sırıtıyor oluşundan ileri geliyor. Seneye Yavuz ve Muhammed'i 18'e sokabilirsek bizim çapta kulüp için gayet ciddi iş yapmış oluruz. Şu saatten sonra kaliteli her yerli oyuncuya ihtiyacımız var, hele böyle kariyerinin başında ve paradan önce top oynamaya aç çocuklar da olursa tadından yenmez.

genç dediği oyuncu 22 yaşında..

hani yetiştilir, eğitilir diye alınacaksa çok geç :red:

Yeni Mehmet Battal mı yoksa?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TL ne kadar deger kaybettiyse euro olarak baktigin zaman bir yerde normal ama TL olarak acayip fazla

3.lig topcusuna 2 milyon tl imza parasi. bu para eskiden 1 milyon euro yapiyordu

Bu Paralar ne böyle.
FFP var ama yinede TL olsa bile 2 Mio TL Imza Parasi nedir 3. Lig topcuya ?

1.5 Mio TL Senelik yuh .

Paralara bak altyapıda oyuncular kaçsa kimse kızmasın apo albayrak tan beklenir terim zaten sınırsız bütçe var sanıyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cocuk iyi olabilir ama yinede unutmayalim sadece 3. Lig.
Gelmis 22 yasina ve Sen 1.5 Mio TL arti 2 Mio TL ( Diyorlar ) veriryorsun, yazik.
Kimin cepine indi onu merak ediyorum ben, yoksa bunu kim izlemis, görmüs, begenmis ?

3.LIG Grup 2‘de
27 Mac 4 Gol .

3.LIG Grup 3‘de
32 Mac 3 Gol

Türkiye U19 Milli Formayi en son 2017‘de giymisdi.

Biz PTT‘den Sekidika aldik 16 Macda 8 Gol ve 2 Assist, oynaya oynaya 4 Mac oynadi ve 23 yasinda.

Misal bu eleman 250.000 € aliyor...

Hadi bu kendini 2. Ligde kanitladi ama daha katkisi yok ..

Jimmy kaç maç oynadı?
Oynadığı maçlar da ne yaptı?
Jimmy 6 milyon TL alıyor.

O yedek bekleyeceğine bu genç 1,5 milyon TL alıp yedekte dursun.

Bence gençleri toplamak lazım.
Eli ayağı düzgün 3 tane alalım 3 tane de alt yapıdan gelsin.

3 sezon sonra bir satışta hepsinin parası çıkar.

Gscimbom mobil

Aysal transferlerine benziyor. Bir boka yaramayacak ama birilerine para kazandiracak topcu.

Bu çocuğu izledim çok yetenekli , para işine birşey diyemem ama boş oyuncu değil bakmayın 3. lig oluşuna

Geri
Üst Alt