Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Galatasaray'da statü gereği yedek kulübesinde yabancı kalecinin olması halinde bir de yerli file bekçisinin kadroda olması zorunluluğu nedeniyle, Batuhan da kadroda yer alıyor. #FutbolArenaAnkarada
bildigim kadariyla 2 kaleci de yabanci olunca listeyi 1 adam eksik veriyorsun eger yerli kalecin yoksa. cok da önemli degil zira elimizde pek adam yok. eray ve linnes sakat. koray günter ile latovlevicide epeydir kadroda görünmüyor nihayet, tarik da kadro disi. linnes yok diye belki latovleviciyi götürür dedim ama onu da yapmamis. muhtemelen bizimkiler bir kac mac daha oynarsa sözlesmesi uzayacak diye uyandi.

Apaçi hariç güzel kadro.

sent via GSC

bildigim kadariyla 2 kaleci de yabanci olunca listeyi 1 adam eksik veriyorsun eger yerli kalecin yoksa. cok da önemli degil zira elimizde pek adam yok. eray ve linnes sakat. koray günter ile latovlevicide epeydir kadroda görünmüyor nihayet, tarik da kadro disi. linnes yok diye belki latovleviciyi götürür dedim ama onu da yapmamis. muhtemelen bizimkiler bir kac mac daha oynarsa sözlesmesi uzayacak diye uyandi.
Latovlevici oynamasin zaten, yoksa seneye yine bizde oynamaya devam eder.

Ideal kadro

Söz futbolcularda,sampiyonlugu istiyorsak galibiyet sart

...Bir bitmediniz ha. Biat edeceksiniz.
Daha iyisi yok mevcut kadro da.
Ayrıca Apaçi kelimesi ne dir ?!

tumblr_owweaaFSor1qce3pyo1_1280.webp

...Bir bitmediniz ha. Biat edeceksiniz.
Daha iyisi yok mevcut kadro da.
Ayrıca Apaçi kelimesi ne dir ?!

Ekli dosyayı görüntüle 20203
Benden saçmasapan alıntı yapma demiştim sana kaç kere.

Daha iyisi yoksa yok bana ne. Apaçi kelimesi bir yakıştırmadır. Hem de kendisine çok güzel uyan bir yakıştırmadır.

sent via GSC

Geri
Üst Alt