Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Ekli dosyayı görüntüle 121523

Maç sonu görselini maç başlamadan atayım
1619973029796.webp

Düşün bu kulübün yakasından parazitçiler sizi! Sene sonu Terim gidince sizde gidin! Galatasaraylı felan değilsiniz siz, Terimsporlusunuz. O bırakınca sizde bırakın! Açın şu kulübün önünü! Yeni gelen hocayı sırtından bıçaklayacaksınız yine!
Bak yeni bıraktım ft yi. Şöyle saçma sapan postlar atmaya devam etçekseniz ft ci olcaz yine zorla

Böyle R10'da, bio'da bet kovalayan, para kazanmak için kendini satacak olan tiplere prim vermeyi ne zaman bırakacak acaba bu ĞS taraftarı

Trollerinin yuzune tukursen oo cukulata yemissin ikram etmiyorsun hic derler

Yaziklar olsun Galatasaray ne hallere dustu boyle duzenin ****

Fatih Terim ben Galatasaray taraftarına söz verdim istifa etmeyeceğim diye söylüyor ama yedek oyuncuları oynatarak ve berbat futbol oynayarak Mustafa Cengiz'e kendini kovdurtmaya uğraşıyor olabilir mi kafamda deli sorular başka izahı yok bu kadroyla çıkmasının yine rezalet bir futbol izleyeceğimiz kesin

Trollerinin yuzune tukursen oo cukulata yemissin ikram etmiyorsun hic derler

Yaziklar olsun Galatasaray ne hallere dustu boyle duzenin ****
321321321.webp

Djjdndjndjsndjsndj şunlara kulübü emanet et 10 dakika sonra GS diye bir şey kalirsa en büyük ş. evladıyım

Sener, Ömer, Babel ve Akbaba gibi 4 tane kero ilk 11 basliyor. Bunlarin Galatasaray'da yedek bile olmamasi lazim artik. Galatasaray'in önünü acacaksa fark yiyelim de kurtulalim artik Terim'den. Ayip be. 1 gol atan eleman hemen 11'e giriyor, yatirim yaptigimiz scout transferimiz ilk 11 oynayamiyor.

Geri
Üst Alt