Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Mevcut form durumlarına göre, çıkan şu onbirlere bakınca, hala lig ikinciliğini kovalıyor olmamız adeta bir mucize...

Bunu, sığ bakış açısıyla, Hocamızın başarı hanesine yazmak mümkündür, öyle yapan çok...

Ancak yanlış kadro planlaması/takımı iyi çalıştırmaması/forma adaleti olmadığı için çoğu oyuncunun motivasyonunu düşürmesi gibi faktörlere binaen 'fiyasko' olarak nitelendirmek daha gerçekçi olmaz mı?..

Şimdi anladım Fatih Terim'in bu kötü kadro tercihi ve berbat futbolunun arkasında yatan asıl nedeni İyi futbol oynatıp sampiyonlugu son anda Beşiktaş'a kaptirsak ve fenerin önünde ligi 2. bitirsek Mustafa Cengiz'in düşük de olsa tekrar baskan seçilme olasılığı var Fatih hocam yüzde 1'de olsa o ihtimali ortadan kaldırmayı hedefliyor bence

Bak yeni bıraktım ft yi. Şöyle saçma sapan postlar atmaya devam etçekseniz ft ci olcaz yine zorla

Bu taraftarlarında Fatih terimden farkı yok. Şu yorumları okuyorum evlere şenlik..Teşhisler her zamanki gibi yanlış.
Hala şu oynamışda bu oynamamış tartışması yapıyorlar.

Allah aşkına çapsız başkanından yöneticisine hocasından iş bilmez taraftarına kadar salın şu Galatasarayı.. Allah rızası için salın.
yemin ederim bu topluluk Galatasarayı küme düşürecekler o zaman muradına erecek herkes.

Başkan, başkan olsa şu 11 i gördüğü an görevine vermesi lazım ama nerde. Birilerinin ego savaşları, sidik yarışları yüzünden 2 yıldır şampiyonluğu kaybediyoruz.

Geri
Üst Alt