Gençlerbirliği Maçının 11'i Belli Oldu

Şener takımda orta yapma ihtimali olan tek bek. Savunmada da Linnes'ten kötü olamaz. En azından bir 45 denerim demiş adam işte ne yapsın. Babel de Covid'den hazır değil, hazır da olsa solda Arda'yı kesememesi lazım, Babel bu takımda ya sağ kanat oynar ya da Diagne'nin yerine. Tek şaibeli olan Akbaba ama o da oynamasa Bayram oynayacak zaten. Millet sanki elimizde Sneijder var da oynatmıyor sanıyor ya ona ifrit oluyorum.

Eleştirenlerin ya zekası yetmiyor ya da kötü niyetliler başka açıklaması yok. Yedekleri görmüyorlar sanki :asd:

Sener nedir yahu paf takimdan birini koy ayiptir gunahtir seneri oynatmak taraftarla dalga gecmektir

14 yabancı vardı
15. yabancı oldu Ozanwafor
maç başlamadan hükmen olmayalım bilgisi olan var mı ?

Acaba hic izleyipte kendimi kanser etmesem mi ? Gectigimiz hafta bolca olduk bu haftayida kaldiramam

Luyindama yedekte oturarak nasil özgüven ve ritim kazanacak? Donk bari baya iyi oynasa neyse derim ama onun iyi oynadigini düsünmüyorum.

ben anlamıyorum yahu adam oynatsa adaletsiz derler oynatmasa yine laf ederler :asd:

Sizin özelinizde demiyorum bunu, anlayan arkadaşlar anladı
Yerine oynattigi adam Donk. Her mac bariz bireysel golluk 2 hata yapiyor. Belini donduremiyor. Nerden baksan sacmalik. Oyuncunun degerini dusurs7n bakalim

Sener’i ilk 11 cikaran futbol fakirine imparator denilen bir ulkeyiz 🤔

14 yabancı vardı
15. yabancı oldu Ozanwafor
maç başlamadan hükmen olmayalım bilgisi olan var mı ?

Transfer döneminde lisans çıkartılabiliyormuş diye bir şeyler okudum Twitter’a ama emin değilim

Bu ne!?
Uzun zaman sonra kolay galibiyet alırız diye düşünmüştüm ama bu kadroyu gördükten sonra yine sinir krizine gireceğiz gibi.

Geri
Üst Alt