Gençlerbirliği Süper Lig'e Yükseldi

Gençlerbirliği Başkan Adayı Ahmet Turgut: “Yönetim olarak başlangıçta 300 milyon TL koyuyoruz. Sponsorluk anlaşmaları ve diğer gelirlerimizle bütçenin 1.2 milyar TL’ye ulaşmasını hedefliyoruz.”

Gençlerbirliği Başkan Adayı Ahmet Turgut: “Yönetim olarak başlangıçta 300 milyon TL koyuyoruz. Sponsorluk anlaşmaları ve diğer gelirlerimizle bütçenin 1.2 milyar TL’ye ulaşmasını hedefliyoruz.”
Çok büyük bir para değil 1.2 milyar TL'ye sıfırdan takım kuracaklar bonservisli, bonservissiz alıp üstüne maaş verecekler.

Genclerbirligi ve 25 milyon euroluk butce realiteden cok uzak bir sey gibi geldi bana.

Yıllık değil 3-4 senelik bütçesi muhtemelen.

30m Euro Anadolu klubu için gayet iyi.

Serbest oyunculardan ilerleyip orta seviyenin üstünde yer bulabilirler.

25 milyon yatırıma danimarkalılar 200 futbolcu içinden 20 tane üst seviye kelle başı 25'den kitliyo, 50 tane de ortalama seviye çıkarıyor onları 5-10dan saplıyorlar. Kusura bakmayın da deli para.

Hedef iyi de dogru kullanmayip abuk subuk yabanci coplere gomeceklerse parayi hic ugrasmasinlar.

İlk yorumlarda bunların gelmesi iyi oldu falan denmiş ama sanırım Koç grubunun kanatlarının altında olduğu pek bilinmiyor sanki..Kocaaeli de öyle aynı şekilde..Şehir takımı olmalarına bakmayın siz..Karamgümrüğü söylemeye gerek yok zaten..
Bu sene gelenlerin hiçbiri dik duracak takımlar değil..Lig başlayınca bu söylemimi görücez ne yazık ki..

Hemen Yusuf jellert demirbay Berkan verelim :)

Geri
Üst Alt