Gençlerimiz | Kiradaki Geleceğimiz

Cevap: Gençlerimiz-Kiradaki Geleceğimiz

Bence Irfan Basaran'in sozlesmesinin feshedilmesi dogru. Abartildigi kadar iyi bir oyuncu degil. Bir de soyle bir gercek var; altyapidan yetistirdigimiz her oyuncuyu A takima alamayiz. Ozellikle gecen sezon basinda cikan yas sinirlamasindan dolayi, elimizde 88-89-90 dogumlu bir suru oyuncu var. Bunlardan kiralik verildikleri takimlarda ust duzey oynayanlar A takima alinacaktir (Ornegin Ozgurcan). Ama bir turlu beklenen patlamayi yapan oyuncularla (Oguz, Irfan gibi) yollari ayirmak zorundayiz. Yapacak birsey yok.

İrfan'dan sonra Muhammed Ali Atam'ın sözleşmesi de feshedilmiş

kendilerini geliştirmeleri gerekiyor kiradaki oyunculardan seneye galatasarayda ilkonbire girecek hiç oyuncu yok yedek olacak bile zor erhan şentürk oynar biraz kolay degil galatasarayda oynamak arkadaşlar rijkaard genclere onem veriyo messiyi dunyaya rijkaard sundu bakalım bizdede messi gibilerini yaratabilecekmi

bence oğuz'u bu sene denemeleri lasım kalitelii!!!

anilada yazik oldu amma bakarsiniz orda patlama yapip geri gelir (amin)

bu cocuklar denenmeden neden geri gidiyor gercekten yeteneksizmi yoksa yönetimimiz beceriksizmi bilemiyorum rijkaard genclere önem veriyor diyoruz ama rijkaard geldiginden beri genc deneyimli yollayıp duruyoruz

disaridan transfer yapıp bir işe yaramayan yaser gibi oyuncları tutuyoruz bunları satiyoruz

ama suda bir gercek bazıları gittigi takımlarda hiç kendini gosteremed anıl olsun oguz olsun . tek umudumuz erhan şentürk ile özgürcan olacak sanırım . cafercan nerede onu bile bilmiyorum biri şu genclerimizi toparlasın yetenek çıkmıyor artık

bu arada Zafer Şakar da Boluspor'a transfer olmuş

Mehmet Mersin’de

Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısında yetişen ve geçen sezon Beylerbeyi’nde kiralık olarak forma giyen Mehmet Düz, Mersin İdmanyurdu’na transfer oldu. Genç forvet yeni kulubüyle 2 yıllık kontrat imzaladı.

Fanatik.

Mehmet Mersin’de

Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısında yetişen ve geçen sezon Beylerbeyi’nde kiralık olarak forma giyen Mehmet Düz, Mersin İdmanyurdu’na transfer oldu. Genç forvet yeni kulubüyle 2 yıllık kontrat imzaladı.

Fanatik.

Yönetimin bir bildiği diyerek kendimi teselli etmek istiyorum.

bu çocukların çoğu şimdiki kadromuzdaki oyunculardan daha kaliteli bence...ama bu konuda bir Ajax,Porto olamıyoruz...!

Beyler bi sorum olacak.. Gökhan Öztürk Antep'e kiralık mı gitti bonservisiyle mi gitti?? Ben Gökhan Öztürk, Cem Sultan ve Serdar Eylik'ten çok şey bekliyordum aynen diğerleri gibi.. Umarım patlarlar Arda gibi.. Yoksa Zafer Şakar,Mehmet Düz ya da Cafercan olmaktan öteye geçemezler bu da beni çok üzer açıkçası.. Çünkü özellikle bu 3'ünün top hakimiyeti süper.. Gökhan Öztürk ayağa top atıyor müthiş top dağıtıyor.. Serdar Eylik zaten çalım manyağı yapıyor karşısındaki adamı.. Cem Sultan'ı da bilmeyen kalmadı sanırım.. Son vuruşları (kafa ya da ayakla farketmez) süper yani.. İnşallah çürüyüp gitmezler :(

Beyler bi sorum olacak.. Gökhan Öztürk Antep'e kiralık mı gitti bonservisiyle mi gitti?? Ben Gökhan Öztürk, Cem Sultan ve Serdar Eylik'ten çok şey bekliyordum aynen diğerleri gibi.. Umarım patlarlar Arda gibi.. Yoksa Zafer Şakar,Mehmet Düz ya da Cafercan olmaktan öteye geçemezler bu da beni çok üzer açıkçası.. Çünkü özellikle bu 3'ünün top hakimiyeti süper.. Gökhan Öztürk ayağa top atıyor müthiş top dağıtıyor.. Serdar Eylik zaten çalım manyağı yapıyor karşısındaki adamı.. Cem Sultan'ı da bilmeyen kalmadı sanırım.. Son vuruşları (kafa ya da ayakla farketmez) süper yani.. İnşallah çürüyüp gitmezler :(

dostum maalesef bonservisiyle gitti.

Cafercan'da Bursa yollarinda, hadi insallah.

Baslik degistirilsin bence, kiradaki futbolcular bizim gelecegimiz olmaktan cikti artik maalesef. Anadolu takimlarinin gelecegi oldular daha cok.

Ben bu gençler konusunda izlenen politikadan hiçbir şey anlamadım ... Millet birbirine 22-23 yaşındaki adamları 6-7-8 milyon eurolarla satıyor.. Benim takımımın geleceği olan birbirinden yetenekli gençleri açıklanmayan fakat yüksek fiyat olmadığı bariz bonsevis bedelleriyle ufak takımlara satıyor .. İlginç gerçekten çok ilginç hem de...

Geri
Üst Alt