Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Osman SEDEN arif olan anlıyor merak etme. İsim vermeden alıntı yapmadan birinden şu veya bu deyince onu fark etmiyorsun ve ona bir şey dememiş oluyorsun aynen. Asıl verecek cevabı olmayanların tarzıdır yok farkında değilim, yok ora bura kirlenme, yok üzülmüş kırılmış. Ama ne zaman istersen buyur. Ben öyle birinden bahsederken şu veya bu demem. Sonuna kadar. Eyvallah

@Osman SEDEN arif olan anlıyor merak etme. İsim vermeden alıntı yapmadan birinden şu veya bu deyince onu fark etmiyorsun ve ona bir şey dememiş oluyorsun aynen. Asıl verecek cevabı olmayanların tarzıdır yok farkında değilim, yok ora bura kirlenme, yok üzülmüş kırılmış. Ama ne zaman istersen buyur. Ben öyle birinden bahsederken şu veya bu demem. Sonuna kadar. Eyvallah
Haha attim diye (sunu yazdigima inanamiyorum yav) seni uzen ve gece gece adimi sayiklamana neden olan mesajin linkini buraya atar misin.
Ulan bide cok guzel anlatiyosun o mesaj disinda olayi en bastan bidaha anlatsana

Bide fatih hocamdan nefret ederler herif 2.5 saattir fatih terim gibi aciklamalarda bulunuyor.

Yeminle eksigi yok yav ayni.

Benzin ve dizelde 90 kuruş indirim beklentisi oluşmuş. Salı veya çarşamba günü gelmesi bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt