Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar kisa sure icin ancak sublet bulabilirsin untervermietung/weitervermietung diye gecer, ogrenciysen okulun yardimci olacak yonlendirecek bir agencysi vardir o kadar kisa sureli kira kontrati zor. yine en iyisi airbnbfrankfurt'ta 6 aylığına kiralık ev lazım. airbnb dışında bakılabilecek yerler konusunda bilgisi olan var mı?
İzlerken bile içim sıkıldı, ters bir yerde bacağınızın falan kırıldığını düşünsenize. Videoyu izlerken bende hafif klostrofobi olabileceğini keşfettim baya rahatsız etti izlerken.
Fragmanına baktım da ben bunu izlememişim imdb puanı falan da baya iyi, yarın öğleden sona izleyeyim bari hakikaten çok makbule geçti sağol.![]()
![]()
İzlerken bile içim sıkıldı, ters bir yerde bacağınızın falan kırıldığını düşünsenize. Videoyu izlerken bende hafif klostrofobi olabileceğini keşfettim baya rahatsız etti izlerken.
kaç yaşındasınız ve hastalığınız ne zaman başladıRtaşlar haftasonu katılmam gereken bir yer var ve ben dün nezle olmuşum. Salya sümük kaldık, acaba nezle için iyileşmeyi hızlandıracak iğne gibi bir çözüm var mı ?