Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frankfurt'ta 6 aylığına kiralık ev lazım. airbnb dışında bakılabilecek yerler konusunda bilgisi olan var mı?

frankfurt'ta 6 aylığına kiralık ev lazım. airbnb dışında bakılabilecek yerler konusunda bilgisi olan var mı?
O kadar kisa sure icin ancak sublet bulabilirsin untervermietung/weitervermietung diye gecer, ogrenciysen okulun yardimci olacak yonlendirecek bir agencysi vardir o kadar kisa sureli kira kontrati zor. yine en iyisi airbnb

Butce problemin varsa Mainz'da kal her anlamda cok daha ucuz. Ya da Wiesbaden

Bankersen bizi yorma kardesm. Paraya kiy Frankfurt parasi olan icin cok iyi sehirdir hatta bence en iyi zengin Alman sehri Hamburg Bremen falandan sonra

askerlik 2026ya kadar tecilli bende. 2022 eylülde başka uniye geçmeyi düşünüyorum. uni değiştirirsem tecil bozulur mu? kısalır yada uzar mı? bilen biri aydınlatırsa sevinirim. google da pek bir şey bulamadım

İzlerken bile içim sıkıldı, ters bir yerde bacağınızın falan kırıldığını düşünsenize. Videoyu izlerken bende hafif klostrofobi olabileceğini keşfettim baya rahatsız etti izlerken.

FG5wz57WUAI3Ho2

Rtaşlar haftasonu katılmam gereken bir yer var ve ben dün nezle olmuşum. Salya sümük kaldık, acaba nezle için iyileşmeyi hızlandıracak iğne gibi bir çözüm var mı ?

Rtaşlar haftasonu katılmam gereken bir yer var ve ben dün nezle olmuşum. Salya sümük kaldık, acaba nezle için iyileşmeyi hızlandıracak iğne gibi bir çözüm var mı ?
kaç yaşındasınız ve hastalığınız ne zaman başladı

yeni nezle olduysanız yapması çok keyif veren birşey önereceğim. ama vucudun enerjisini sıfırlıyor baya perişan oluyorsun ama sonuç muazzam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt