- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
@Vasfi Vural oppo wotch aldım vasf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun@Vasfi Vural oppo wotch aldım vasf
iyi hafta sonlari dilerim reisim @Hayri Cund
Haha attim diye (sunu yazdigima inanamiyorum yav) seni uzen ve gece gece adimi sayiklamana neden olan mesajin linkini buraya atar misin.@Osman SEDEN arif olan anlıyor merak etme. İsim vermeden alıntı yapmadan birinden şu veya bu deyince onu fark etmiyorsun ve ona bir şey dememiş oluyorsun aynen. Asıl verecek cevabı olmayanların tarzıdır yok farkında değilim, yok ora bura kirlenme, yok üzülmüş kırılmış. Ama ne zaman istersen buyur. Ben öyle birinden bahsederken şu veya bu demem. Sonuna kadar. Eyvallah
AnlıyorumHaha attim diye (sunu yazdigima inanamiyorum yav) seni uzen ve gece gece adimi sayiklamana neden olan mesajin linkini buraya atar misin.
Ulan bide cok guzel anlatiyosun o mesaj disinda olayi en bastan bidaha anlatsana
Anlarsin tabiAnlıyorum
2022'de tekrar zam yapacakları için haber değeri bile yokBenzin ve dizelde 90 kuruş indirim beklentisi oluşmuş. Salı veya çarşamba günü gelmesi bekleniyor.
Biraz pozitif ol be adam!!!2022'de tekrar zam yapacakları için haber değeri bile yok
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz pozitif ol be adam!!!