- 20 Haziran 2011
- 60.877
- 69.241
- 4.758
Postlarimi niye layklamadin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Postlarimi niye layklamadin
Saçma.
Yine alışkanlıkları eleştiriyorsun. Seni ne ilgilendirir ki bu davranışım. Boğazım kuruyunca ister su içerim, ister bira, ister kola içerim. İstersem p ortakal suyu içerim!!!
Eski çağlarda avrupalılar temiz suya erişimleri olmadığı için şarap içermiş, lüksten değil zorunluluktan. Elinin altında su var, susadıysan kalk su iç.Yine alışkanlıkları eleştiriyorsun. Seni ne ilgilendirir ki bu davranışım. Boğazım kuruyunca ister su içerim, ister bira, ister kola içerim. İstersem p ortakal suyu içerim!!!

wasf bayadır birilerini mıhlamamışız

abim monitöre yaklaşınca sekme kapatıyom o dereceEvet bende yatıyorum yine tuhaf kafalar yaşadık, keşke yazılanların her 24 saatte 1 silindiği başlık olsa da orada yazsak. Geçenlerde ciddi ciddi kendi yazdıklarımdan utandım, normal kafayla yazılması imkansız şeyler. Allahtan gerçek hayattaki insanlar girip okumuyor şu yazılanları oradan yırtıyoruz çok şükür.![]()

Ben sırf bu yüzden evde kullandığım pc'de gsc'yi kullandığım browser'a master password koyuyorum, şimdi korona var gelen giden yok ama normalde giren çıkan hatta kalan falan çok oluyor pc'yi de kullanıyorlar mazallah biterim valla. Telefonda Allahtan parmak izi olayı var kimse açamaz.abim monitöre yaklaşınca sekme kapatıyom o derece![]()
Evi kesimhane olarak kullanman beni memnun ediyorBen sırf bu yüzden evde kullandığım pc'de gsc'yi kullandığım browser'a master password koyuyorum, şimdi korona var gelen giden yok ama normalde giren çıkan hatta kalan falan çok oluyor pc'yi de kullanıyorlar mazallah biterim valla. Telefonda Allahtan parmak izi olayı var kimse açamaz.
valla benimki o konuda çok sıkıntılı kabak gibi yer imlerinde ilk sırada bir de, tarayıcıyı açar açmaz şaakanadak Gsc çıkıyoBen sırf bu yüzden evde kullandığım pc'de gsc'yi kullandığım browser'a master password koyuyorum, şimdi korona var gelen giden yok ama normalde giren çıkan hatta kalan falan çok oluyor pc'yi de kullanıyorlar mazallah biterim valla. Telefonda Allahtan parmak izi olayı var kimse açamaz.

wasf bayadır birilerini mıhlamamışız
aklında biri var mı ben bayadır birini takip ediyorum özel görevle

sen kesim yetmezliğinden çökeceksin yaw üzlüyom wallaEvi kesimhane olarak kullanman beni memnun ediyor
Genelde @Vasfi Vural ve @Uğur İz geceleri buralarda oluyor
@Uğur İz şu an video inceleyip kiminle ilgili ne bağlantı yakalasam diye mesai yapıyordur.