Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine alışkanlıkları eleştiriyorsun. Seni ne ilgilendirir ki bu davranışım. Boğazım kuruyunca ister su içerim, ister bira, ister kola içerim. İstersem p ortakal suyu içerim!!!
Eski çağlarda avrupalılar temiz suya erişimleri olmadığı için şarap içermiş, lüksten değil zorunluluktan. Elinin altında su var, susadıysan kalk su iç.

Evet

SaneAptFinwhale-small.gif
wasf bayadır birilerini mıhlamamışız

Evet bende yatıyorum yine tuhaf kafalar yaşadık, keşke yazılanların her 24 saatte 1 silindiği başlık olsa da orada yazsak. Geçenlerde ciddi ciddi kendi yazdıklarımdan utandım, normal kafayla yazılması imkansız şeyler. Allahtan gerçek hayattaki insanlar girip okumuyor şu yazılanları oradan yırtıyoruz çok şükür. :puhaha:

Evet bende yatıyorum yine tuhaf kafalar yaşadık, keşke yazılanların her 24 saatte 1 silindiği başlık olsa da orada yazsak. Geçenlerde ciddi ciddi kendi yazdıklarımdan utandım, normal kafayla yazılması imkansız şeyler. Allahtan gerçek hayattaki insanlar girip okumuyor şu yazılanları oradan yırtıyoruz çok şükür. :puhaha:
abim monitöre yaklaşınca sekme kapatıyom o derece ;D

abim monitöre yaklaşınca sekme kapatıyom o derece ;D
Ben sırf bu yüzden evde kullandığım pc'de gsc'yi kullandığım browser'a master password koyuyorum, şimdi korona var gelen giden yok ama normalde giren çıkan hatta kalan falan çok oluyor pc'yi de kullanıyorlar mazallah biterim valla. Telefonda Allahtan parmak izi olayı var kimse açamaz.

Ben sırf bu yüzden evde kullandığım pc'de gsc'yi kullandığım browser'a master password koyuyorum, şimdi korona var gelen giden yok ama normalde giren çıkan hatta kalan falan çok oluyor pc'yi de kullanıyorlar mazallah biterim valla. Telefonda Allahtan parmak izi olayı var kimse açamaz.
Evi kesimhane olarak kullanman beni memnun ediyor

valla benimki o konuda çok sıkıntılı kabak gibi yer imlerinde ilk sırada bir de, tarayıcıyı açar açmaz şaakanadak Gsc çıkıyo
bir gün enselenecem ama bakalım ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt