Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kasket-ül P markası
Dogum kontrolunu prezervatif vasitasiyla saglamaya calismak cok ilkel bir yontem

Basit bir ameliyatla sonuca ulasilabilecegi gibi duzenli iliskilerde hap kullanimiyla da kontrol saglanabilir

Hastaliklara karsi da cok koruma saglayamiyoruz malesef farkli kisilerle aktif cinsel hayati olan biri bunlari goze almak zorunda

modemimi değiştikten sonra netten daha iyi verim almaya baslladım. normalde bi şey indirirken steam'den sadece ona ayırıyodum neti ne sörf ne bi şey izleme hiçbi şey yapamıyodum ama şimdi hem 1.5mbs ile indirme yapıyor hem burada takılıyorum hem kupa finalini izliyorum netten, ayrıca 3 telefon baglı wifiye. net baglantım aynı...

modem: keenetic omni dsl, öneririm

Moderatör tarafında düzenlendi:
modemimi değiştikten sonra netten daha iyi verim almaya baslladım. normalde bi şey indirirken steam'den sadece ona ayırıyodum neti ne sörf ne bi şey izleme hiçbi şey yapamıyodum ama şimdi hem 1.5mbs ile indirme yapıyor hem burada takılıyorum hem kupa finalini izliyorum netten, ayrıca 3 telefon baglı wifiye. net baglantım aynı...
Bulunduğum yerden dolayı hızım 4 olunca :D

Vatana millete hayırlı olsun.
Xbox One Wireless Controller'im bugün geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 86720

Bilgisayar için Gamepad lazımdı...
Ayrıca Smartphone için de kullanıyorum.

Güzel Android oyunlar var + NES, SNES, N64, PSP, PS1, GameCube gibi Emulator Oyunları da oynayabiliyorum.

Bir de USB-C <=> HDMI Kablo ile Telefonu büyük TV'ye bağlıyorum... Resmen Konsol oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 86722

Böylece hem Retro Konsolum oluyor, modern Android (çoğunlukla FPS) Konsolüm oluyor bir de Portable Handheld.

Ekli dosyayı görüntüle 86724

Baya keyif veriyor :-)
Arif o el senin değil di mi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt