Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
İsmail enver bunu sakın duymasın.
Nerde abimiz? Gunluk layk sayımda buyuk bir düşüş yasaniyor. Gozlerim ariyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmail enver bunu sakın duymasın.
Reise bir mesaj çakayım bakalım,ismail enverin helikopterle ayasofyaya inisi ve bizi ordan dehlemesi... allahim nasip olur mu bee
Reise bir mesaj çakayım bakalım,
@İsmail Enver 'e Selamını iletmek isteyen layklasın mesajımı
Nerde abimiz? Gunluk layk sayımda buyuk bir düşüş yasaniyor. Gozlerim ariyor..
İnş öyledir.Aşağıda da yazılmış. Evrenin similasyon olma ihtimali oldukça kuvvetli
İnş öyledir.
Cünüp gezmenin hesabını veremeyiz diye düşünüyorum
Turşunun guzeli sirke ile mi guzel olur yoksa limon ile mi? @Berke Deniz @Umut Gül
Limonla olur tabiTurşunun guzeli sirke ile mi guzel olur yoksa limon ile mi? @Berke Deniz @Umut Gül
O ne markasi?@Recep Yıldırım hocam forumda OKey reklamı çıkıyor
kasket-ül P markasıO ne markasi?
Dogum kontrolunu prezervatif vasitasiyla saglamaya calismak cok ilkel bir yontemkasket-ül P markası
Teşekkürler hocam, analizlerinizle tüm forumu aydınlatıyorsunuz ampul gibiDogum kontrolunu prezervatif vasitasiyla saglamaya calismak cok ilkel bir yontem
Basit bir ameliyatla sonuca ulasilabilecegi gibi duzenli iliskilerde hap kullanimiyla da kontrol saglanabilir
@Recep Yıldırım hocam forumda OKey reklamı çıkıyor

Corona patlaması yaşamaz isek Aya Sofya da beraber bir Ikindi namazı eda etmek isterim yil sonu. Saf tutarmiyiz? @Can Karabacak @Emrah Duvar @Berke Deniz.
Imam olarak @Sertan Nalbant abimi düşünüyorum
Bulunduğum yerden dolayı hızım 4 oluncamodemimi değiştikten sonra netten daha iyi verim almaya baslladım. normalde bi şey indirirken steam'den sadece ona ayırıyodum neti ne sörf ne bi şey izleme hiçbi şey yapamıyodum ama şimdi hem 1.5mbs ile indirme yapıyor hem burada takılıyorum hem kupa finalini izliyorum netten, ayrıca 3 telefon baglı wifiye. net baglantım aynı...
Arif o el senin değil di miVatana millete hayırlı olsun.
Xbox One Wireless Controller'im bugün geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 86720
Bilgisayar için Gamepad lazımdı...
Ayrıca Smartphone için de kullanıyorum.
Güzel Android oyunlar var + NES, SNES, N64, PSP, PS1, GameCube gibi Emulator Oyunları da oynayabiliyorum.
Bir de USB-C <=> HDMI Kablo ile Telefonu büyük TV'ye bağlıyorum... Resmen Konsol oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 86722
Böylece hem Retro Konsolum oluyor, modern Android (çoğunlukla FPS) Konsolüm oluyor bir de Portable Handheld.
Ekli dosyayı görüntüle 86724
Baya keyif veriyor :-)