Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cm ölçmem de bayağı genişlemiştim Mart ayına kadar, 4 ayda eridim, tekrar spor salonuna gitmek de henüz makul gelmiyor.Oha bayağı almış olmalısın bayağı zayıf duruyordun hakkaten.
abi hangi fotodan gördün de bahsediyon bilmiyorum da askerdeyken 71 kg falandım yani değişimim 8-9 kg oldu şubattan beri, sayısal olarak aldım da o haldeki gibi ince değilim kiloyu iyi aldım yani :D

abi hangi fotodan gördün de bahsediyon bilmiyorum da askerdeyken 71 kg falandım yani değişimim 8-9 kg oldu şubattan beri, sayısal olarak aldım da o haldeki gibi ince değilim kiloyu iyi aldım yani :D
71-80 bayağı farkeder zaten. 71le zayıf durman normal. Dikkat et ama ben kas kütlesini arttırmış halde 78-79 kiloydum şimdi 83 oldum ve kas kütlem de azaldı. Boy 1.86 benim de.

71-80 bayağı farkeder zaten. 71le zayıf durman normal. Dikkat et ama ben kas kütlesini arttırmış halde 78-79 kiloydum şimdi 83 oldum ve kas kütlem de azaldı. Boy 1.86 benim de.
valla bana da öyle olacak gibi, salona gitmiyorum evde çalışıyorum da eh işte kurtarıyor gibiyim. bir de bazen çok üşeniyorum çalışmaya yorgun argın eve gelip o sıcakta yapamadıgım zamanlar oldu. abi beslenme de çok önemli istediğin kadar spor yap proteini almadıgında yoruldugunla kalıyosun. ben çok dikkat etmezdim bu beslenmeye ama dikkat ettikçe vücudumun geliştiğini fark ettim. herkes et tavuk falan yiyemiyor ama hiç değilse sabahları yumurta diğer öğünlerde de yağlı ve tatlı şeylerden uzak durunca kazanç olur. yakında yüzmeye de başlarım her gün gitmeyi düşünüyorum

merhaba tesekkur ederim ben de doktora durumum ağırlaşmadıgı sürece gitme taraftarı degilim... iç endike eden ilaçlardan bahsetmişsiniz vermidon ve gripin yok evde paracetamol içeren parol var sadece. gerçi şuan ateşim indi ama gece ya da sabah çıkarsa tekrar içmeli miyim ateşim düşsün diye? hiçbir ilaç içmedim bugün ateşim oldugu anda bile emin olamadıgım için...
Parol da olur kardeşim sen bakma yangıncılara hastaneler en tehlikeli yerler virüsü yayan insanların evhamı

Parol da hafif zaten faydası olur zararı olmaz zaten enfekte olduysan anlarsın unutma bu bir üsye aynı semptomlara sahip

Şimdiden geçmişler olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt