- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Niye laBunu sen mi diyorsun?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye laBunu sen mi diyorsun?![]()
Konunun altı çiftlikbank gibi beyler.
Bazıları da yanlış anlamış ince bel olayını rdashkızlar oltaya bilerek düsmüs
Daha güzel smodumkızlar oltaya bilerek düsmüs
Uza burdan dağ kaçkınıDaha güzel smodum
Senin tercihlerine saygılıyım kardeşim.Uza burdan dağ kaçkını
Hadi la git yastık mastık kavun karpuz halledersin krdsmSenin tercihlerine saygılıyım kardeşim.
Karpuz iyidir. Ama benim sevdiğim kışlık karpuz.Hadi la git yastık mastık kavun karpuz halledersin krdsm
Sende omuz mu var yav çok cılız duruyordun. Ofansif değil şaşırdım.birkaç gün spor yapamadım hemen omuzlar erimiş sinir oldum şimdi
Sende var mı ağabey? Kaç cm?Sende omuz mu var yav çok cılız duruyordun. Ofansif değil şaşırdım.
kilo aldım abi biraz yağ biraz sporla 80 kiloyum şimdiSende omuz mu var yav çok cılız duruyordun. Ofansif değil şaşırdım.
Obez olmuşsun knk tebriklerkilo aldım abi biraz yağ biraz sporla 80 kiloyum şimdi![]()
yok lan ne obezi 185 boyum var sportif bi vücudum var torba değilim öyleObez olmuşsun knk tebrikler
Cm ölçmem de bayağı genişlemiştim Mart ayına kadar, 4 ayda eridim, tekrar spor salonuna gitmek de henüz makul gelmiyor.Sende var mı ağabey? Kaç cm?
Oha bayağı almış olmalısın bayağı zayıf duruyordun hakkaten.kilo aldım abi biraz yağ biraz sporla 80 kiloyum şimdi![]()
abi hangi fotodan gördün de bahsediyon bilmiyorum da askerdeyken 71 kg falandım yani değişimim 8-9 kg oldu şubattan beri, sayısal olarak aldım da o haldeki gibi ince değilim kiloyu iyi aldım yaniCm ölçmem de bayağı genişlemiştim Mart ayına kadar, 4 ayda eridim, tekrar spor salonuna gitmek de henüz makul gelmiyor.Oha bayağı almış olmalısın bayağı zayıf duruyordun hakkaten.
71-80 bayağı farkeder zaten. 71le zayıf durman normal. Dikkat et ama ben kas kütlesini arttırmış halde 78-79 kiloydum şimdi 83 oldum ve kas kütlem de azaldı. Boy 1.86 benim de.abi hangi fotodan gördün de bahsediyon bilmiyorum da askerdeyken 71 kg falandım yani değişimim 8-9 kg oldu şubattan beri, sayısal olarak aldım da o haldeki gibi ince değilim kiloyu iyi aldım yani![]()
valla bana da öyle olacak gibi, salona gitmiyorum evde çalışıyorum da eh işte kurtarıyor gibiyim. bir de bazen çok üşeniyorum çalışmaya yorgun argın eve gelip o sıcakta yapamadıgım zamanlar oldu. abi beslenme de çok önemli istediğin kadar spor yap proteini almadıgında yoruldugunla kalıyosun. ben çok dikkat etmezdim bu beslenmeye ama dikkat ettikçe vücudumun geliştiğini fark ettim. herkes et tavuk falan yiyemiyor ama hiç değilse sabahları yumurta diğer öğünlerde de yağlı ve tatlı şeylerden uzak durunca kazanç olur. yakında yüzmeye de başlarım her gün gitmeyi düşünüyorum71-80 bayağı farkeder zaten. 71le zayıf durman normal. Dikkat et ama ben kas kütlesini arttırmış halde 78-79 kiloydum şimdi 83 oldum ve kas kütlem de azaldı. Boy 1.86 benim de.
Parol da olur kardeşim sen bakma yangıncılara hastaneler en tehlikeli yerler virüsü yayan insanların evhamımerhaba tesekkur ederim ben de doktora durumum ağırlaşmadıgı sürece gitme taraftarı degilim... iç endike eden ilaçlardan bahsetmişsiniz vermidon ve gripin yok evde paracetamol içeren parol var sadece. gerçi şuan ateşim indi ama gece ya da sabah çıkarsa tekrar içmeli miyim ateşim düşsün diye? hiçbir ilaç içmedim bugün ateşim oldugu anda bile emin olamadıgım için...