Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
üstad bı acıklama yapacakmısın
Cana soruyorum ekseriyetle daha yeni cevap aldım bu arada haya sayım iki Bilgin olsun üstat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstad bı acıklama yapacakmısın
cok degistin ustad cokCana soruyorum ekseriyetle daha yeni cevap aldım bu arada haya sayım 2 Bilgin olsun üstat
Sansürlemeler yüzünden liberalizm ile olan savaşım örtük devam ediyor dikkatlerden ırakcok degistin ustad cok
delirten ve yasaklanan enstrüman glass harmonica için açtıgım konuyu gördün mü abiSansürlemeler yüzünden liberalizm ile olan savaşım örtük devam ediyor dikkatlerden ırak
Lütfen kendini hor görme sen bir eşrefi mahlukatsın
forumda gotculukten ban yıyen uyeler hakkında dusuncelerın nedır üstadSansürlemeler yüzünden liberalizm ile olan savaşım örtük devam ediyor dikkatlerden ırak
O ne liboş toplantısı mıdelirten ve yasaklanan enstrüman glass harmonica için açtıgım konuyu gördün mü abi
Öyle tipler var mıydı? Lgbtiye karşıyız elbet tövbe edip namaza başlasınlarforumda gotculukten ban yıyen uyeler hakkında dusuncelerın nedır üstad
ne alaka abiO ne liboş toplantısı mı
O ne liboş toplantısı mı
Anlamadım ki deli meli dedin ye çılgın filan liberalizm gibi geldine alaka abi
sanattan da anlamıyosun ki avatarıma bak gül tutuyor herifAnlamadım ki deli meli dedin ye çılgın filan liberalizm gibi geldi
Ninnil mi? Gül İngiltere’de whigleri sembolize eder yasanattan da anlamıyosun ki avatarıma bak gül tutuyor herif
iste ömür harcanacak 1 bayan
Olurum ama dogru yolu gostermek ıcınBreaking Bad'ci bir hatunla birlikte olur musun
topuklarını kır öyle giy fark edilmezGeçen hafta aldığım ayakkabının kadın ayakkabısı olduğunu öğrendim az önce umarım satıcı bilmeyerek bana satmıştır yoksa Allah bin belasını versin demekten başka elimden bir şey gelmiyor
Bildiğin düz spor ayakkabı ya. Nike Rivah adında. Bugün araştırdım neyin nesiymiş diye. Allahtan çok para vermemiştim 100 lira falandıtopuklarını kır öyle giy fark edilmez