- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.636
- 3.298
Karıda istiyormusun mk götü capsi atacaktım da ztn istiyormuşsun rtaş
Reis birde hemen almanci olunmaz bence. Bir degisim evresi geçirmesi gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karıda istiyormusun mk götü capsi atacaktım da ztn istiyormuşsun rtaş
Reis birde hemen almanci olunmaz bence. Bir degisim evresi geçirmesi gerekiyor
Sizin yerinize ben paylaşayım şu capsiHer zaman ki gibi uyuyamadığım bir yaz sabahında, 15 dk önce 5 dklığına bahçeye çıkarken araladığım kapıdan eve beyaz bir kedi girmiş, eve geri girince iç kapıdan beni görür görmez çıktı yanımdan ama dış kapı kapandïğı için dış kapının içinden geçmeye çalıştı kedi; geçemedi dama doğru kaçtı merdivenin ortasındaki pencerenin eleğinin anasını belledikten sonra dama atladı sonunda. Bir kase yoğurt aldım çıktım yanına, köşeye sinmiş beklerken korkusundan gelip yemedi, ben de başlarım senin gibi kediye diyip asmadan inmesi için korkuttum, nihayetinde tırsa tırsa bahçeye inebildi. Sabah sabah böyle aptal bir aksiyona girdik, daha uyuyamam herhalde bugün.

Silah ticaretinde dönen bu paralar, alınan, satılan bu kadar silah nereye gidiyormuş diye sormuşlar mı onlara? Anlamaları da gerekmiyor açıp biraz araştırsalar zaten görebilirler, açık açık yaşanıyor her şey. Gece gece can sıkıntısı film arıyordum mesajınızı görünce aklıma Lord of War filmi geldi. Açıp onu izleyeyim tekrar.Ekşide ne zaman savaşla ilgisi olan bir başlık açılsa, konvansiyonel savaşlar bitti, topla tüfekle savaş olmuyor artık diyen bir dangalak bitiyor başlıkta. Siz de böyle düşünüyor musunuz? Adam konvansiyonel kelimesini cümle içinde kullanabilmek için böyle bir şey zirvalamaktan kaçınmıyor. Sıcak savaşların devam ettiğini anlamak için bu tür mallara göre illa ki bir devletin diğerine savaş ilan ettiğini görmek istiyorlar sanırım. Her gün bir yerlerde savaş yaşanıyor topla tüfekle evet 2020 yılında bile.