Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5368.jpg

Her zaman ki gibi uyuyamadığım bir yaz sabahında, 15 dk önce 5 dklığına bahçeye çıkarken araladığım kapıdan eve beyaz bir kedi girmiş, eve geri girince iç kapıdan beni görür görmez çıktı yanımdan ama dış kapı kapandïğı için dış kapının içinden geçmeye çalıştı kedi; geçemedi dama doğru kaçtı merdivenin ortasındaki pencerenin eleğinin anasını belledikten sonra dama atladı sonunda. Bir kase yoğurt aldım çıktım yanına, köşeye sinmiş beklerken korkusundan gelip yemedi, ben de başlarım senin gibi kediye diyip asmadan inmesi için korkuttum, nihayetinde tırsa tırsa bahçeye inebildi. Sabah sabah böyle aptal bir aksiyona girdik, daha uyuyamam herhalde bugün.

Her zaman ki gibi uyuyamadığım bir yaz sabahında, 15 dk önce 5 dklığına bahçeye çıkarken araladığım kapıdan eve beyaz bir kedi girmiş, eve geri girince iç kapıdan beni görür görmez çıktı yanımdan ama dış kapı kapandïğı için dış kapının içinden geçmeye çalıştı kedi; geçemedi dama doğru kaçtı merdivenin ortasındaki pencerenin eleğinin anasını belledikten sonra dama atladı sonunda. Bir kase yoğurt aldım çıktım yanına, köşeye sinmiş beklerken korkusundan gelip yemedi, ben de başlarım senin gibi kediye diyip asmadan inmesi için korkuttum, nihayetinde tırsa tırsa bahçeye inebildi. Sabah sabah böyle aptal bir aksiyona girdik, daha uyuyamam herhalde bugün.
Sizin yerinize ben paylaşayım şu capsi :))
images (3).jpeg

Barça maçını izlerken uykuya dalmışım saat 1 de uyaniverdim, aşırı mutsuzum, bugün de sabaha kadar uyuyamayacağım. 12 den önce mışıl mışıl uyuyup sabah saatinde kalkanlara nasıl imreniyorum bilseniz.

Forumda çıkan reklamlar da gayet ilginç
Ekli dosyayı görüntüle 88348
Hz.Ali portresi, 2015 sezonu 4.yildizin yukarıda olduğu forma, mor-pembe perdeli daireler, bjk arması, çakma telefon, kız çocuk odası hmmmmmm

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-09-02-26-27-671_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-08-09-02-26-27-671_com.android.chrome.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 21
Uyumalık YouTube videosu atınsana yahu gözünüzü seveyim. Çghb eski bölümlerinden olabilir ama muhtemelen izlemisimdir.

Ekşide ne zaman savaşla ilgisi olan bir başlık açılsa, konvansiyonel savaşlar bitti, topla tüfekle savaş olmuyor artık diyen bir dangalak bitiyor başlıkta. Siz de böyle düşünüyor musunuz? Adam konvansiyonel kelimesini cümle içinde kullanabilmek için böyle bir şey zirvalamaktan kaçınmıyor. Sıcak savaşların devam ettiğini anlamak için bu tür mallara göre illa ki bir devletin diğerine savaş ilan ettiğini görmek istiyorlar sanırım. Her gün bir yerlerde savaş yaşanıyor topla tüfekle evet 2020 yılında bile.

Ekşide ne zaman savaşla ilgisi olan bir başlık açılsa, konvansiyonel savaşlar bitti, topla tüfekle savaş olmuyor artık diyen bir dangalak bitiyor başlıkta. Siz de böyle düşünüyor musunuz? Adam konvansiyonel kelimesini cümle içinde kullanabilmek için böyle bir şey zirvalamaktan kaçınmıyor. Sıcak savaşların devam ettiğini anlamak için bu tür mallara göre illa ki bir devletin diğerine savaş ilan ettiğini görmek istiyorlar sanırım. Her gün bir yerlerde savaş yaşanıyor topla tüfekle evet 2020 yılında bile.
Silah ticaretinde dönen bu paralar, alınan, satılan bu kadar silah nereye gidiyormuş diye sormuşlar mı onlara? Anlamaları da gerekmiyor açıp biraz araştırsalar zaten görebilirler, açık açık yaşanıyor her şey. Gece gece can sıkıntısı film arıyordum mesajınızı görünce aklıma Lord of War filmi geldi. Açıp onu izleyeyim tekrar. :)

Sunny Side Up 'ın Türkçesi neydi

Transfer Istihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt