Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
bi keresinde cinlerin tezek yedigini görmüştüm ama onları hiç anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
devir kacta idi ustatBu devirde hala elektrik kesiliyor abi şaka gibi
Bilmem Osmanlı'nın kuruluş yıllarında felan kalmış olabilir mi acabadevir kacta idi ustat
![]()
1parca kalmis olabilir ustatBilmem Osmanlı'nın kuruluş yıllarında felan kalmış olabilir mi acaba
Can, Belhanda giderse forumu bıkar mısın?1parca kalmis olabilir ustat![]()
Can, Belhanda giderse forumu bıkar mısın?
gitmesine gerek yok sen birak de birakirimCan, Belhanda giderse forumu bıkar mısın?
Olm sen bu kadar gıcık biri olmana karşın (rize, belhanda bilumum gs zararı olan şeylere sempati duymandan ötürü) aynı zamanda nasıl bu kadar naif bir ruh gibi takılıyorsun onu da anlamıyorum kendimi suçlu hissediyorum durduk yere, yalandan mı diyorsun böyle şeyleri yoksa : )gitmesine gerek yok sen birak de birakirim
aslinda baska bi sey yazacaktim ama bi an boyle yazmak geldi icimden ve git deseysin ister inan ister inanma giderdimOlm sen bu kadar gıcık biri olmana karşın (rize, belhanda bilumum gs zararı olan şeylere sempati duymandan ötürü) aynı zamanda nasıl bu kadar naif bir ruh gibi takılıyorsun onu da anlamıyorum kendimi suçlu hissediyorum durduk yere, yalandan mı diyorsun böyle şeyleri yoksa : )
Eşinle mi? Yuh be kardeşim insan foruma gelir haber verir bi. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin dostum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sen iyi bir galatasaraylısın kimin ne dediği umrunda olmamalı.Ben bu Karagümrüğün bu kadar ciddi ciddi geleceğini tahmin etmiyordum Süper Lige.
Şimdi benim sorunum şöyle ; Doğma büyüme Karagümrüklüyüm. Vefanın stadında top oynayangillerdenim kısaca. Gençlik yıllarında tribüne önem verir her maça giderdim. Eyüpspor maçının birisinde boynuma ve yüzüme bıçak yaraları alınca tribün işini kestim ama klüple hala içli dışlıyım.
Geçen sene çakır keyf söz vermişim içki masasında ; eğer Karagümrük süper lige gelirse Galatasaray Karagümrük maçlarında Karagümrüğü tutacağım diye.
Şimdi ben böyle bir söz verdim mi tam olarak hatırlamamakla beraber bu dedikleri şeyi kattiyen yapamam. Yani mizacıma ters. Galatasaray ÖZBABAMSPOR la maç yapsa ben yine Galatasarayı tutarım.
Bana klüp yönetiminde ufak bir görev bir de maçlara gelmemi istiyor klüpteki abiler-büyüklerimiz. Her neyse biz o tarafı semt aşkımızla aşarız da.. Ben bu Galatasaray maçlarında karagümrüğü tutma gibi bir densizlik yapamam. Söz verdiysen söz sözdür diyorlar haklı olarak. Çıkar yol bulamıyorum ya 30 senelik dostlarımla ilişiği keseceğim yada 32 yıllık sevdam Galatasaraya kendi çapımda ihanet edeceğim.
İhanet edemeyeceğim sanırım abilere bu saatten sonra kurabiye olduklarını beyan etme vakti..
dip not: Taksici ekrem de yönetimde. eski postlarımdan hatırlayanlar hatırlar nasıl bir rahatsız olduğunu.
sen iyi bir galatasaraylısın kimin ne dediği umrunda olmamalı.
Bazen belhandaya giydirdiğini felan görüyorum. eee daha ne olsun? Miss gibi taraftarsin iste
büyük gsli şevket
Büyük olduğumu falan iddaa edemem. Lâkin 4 senedir maçlara gitmiyorum. Bu ayrı bir sevda. Ne geliyorsa bu Galatasaray yüzünden başımıza geliyorsen iyi bir galatasaraylısın kimin ne dediği umrunda olmamalı.
Bazen belhandaya giydirdiğini felan görüyorum. eee daha ne olsun? Miss gibi taraftarsin iste
büyük gsli şevket
sagol sevgili dostum.Parçalı uyeligin hayırlı olsun sevgili dostum.
zamaninda forumda bir sürü sıkıntılı hikaye anlatmıstin.Büyük olduğumu falan iddaa edemem. Lâkin 4 senedir maçlara gitmiyorum. Bu ayrı bir sevda. Ne geliyorsa bu Galatasaray yüzünden başımıza geliyor
gscimbom_mobil