Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece en son baktigimda iyiydi reis.
Eve donunce bidaha kontrol ederim saglikli gozukuyor fakat pek ucup gitmekte istemiyor simdilik.
Bende merak edip araştırdım dün, ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir demişler. Bu yüzden sordum.

Hatta Amcanın biri tedavi için şırıngayla sarımsaklı yoğurt yedirin yazmış hahahahhaha

Bende merak edip araştırdım dün, ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir demişler. Bu yüzden sordum.

Hatta Amcanın biri tedavi için şırıngayla sarımsaklı yoğurt yedirin yazmış hahahahhaha

güvercinlere olan merakından dolayı kalçasından bıçaklanmış bi arkdaşımı aradım o da aynı öneriyi yaptı reis.
sarımsağı ayrı yoğurdu ayrı yedirdim gerçi

güvercinlere olan merakından dolayı kalçasından bıçaklanmış bi arkdaşımı aradım o da aynı öneriyi yaptı reis.
sarımsağı ayrı yoğurdu ayrı yedirdim gerçi
Vay arkadaş. benim yavru köpeğim gençlik hastalığına yakalanmıştı, köpek dövüştüren bir arkadaşım şırıngayla yumurta akı ver demişti, ölmesini beklediğim hayvan 3 günde toparlamıştı.

Hayvan bakmak beslemek enteresan iş

Arkadaşlar yandex.disk iyi mi?

Elimde 3 saatlik vidyolar var bunları bilgisayar harici bir yere yüklemek istiyorum.

Ne önerirsiniz?
Ücretli üyelik almama gerek var mı?
Toplamak yüklemek istediklerim 150 gb falan önerilerinize açığım

Arkadaşlar yandex.disk iyi mi?

Elimde 3 saatlik vidyolar var bunları bilgisayar harici bir yere yüklemek istiyorum.

Ne önerirsiniz?
Ücretli üyelik almama gerek var mı?
Toplamak yüklemek istediklerim 150 gb falan önerilerinize açığım

Ne videosu? Cloud servislerinden faydalanabilirsin

Süresi bitmistir
Sami Abi süresi yoktu dedi.Ama kaçak gibi bişey demişti arkadaş.50 liraya satılanlar var ya onlardandı.
od.obagg.com diye bi hesap verdi bana bir de şifresini verdi oraya girip yüklüyordum girememeye başladım işte
İşin kötüsü önemli dosyalar da içinde kaldı
Kaç gündür deniyorum böyle bir ekran geliyor:
Bir sorun var
İstediğiniz sayfa geçici olarak kullanılamıyor. Bu rahatsızlık nedeniyle özür dileriz. Lütfen birkaç dakika sonra tekrar kontrol edin.

Sami Abi süresi yoktu dedi.Ama kaçak gibi bişey demişti arkadaş.50 liraya satılanlar var ya onlardandı.
od.obagg.com diye bi hesap verdi bana bir de şifresini verdi oraya girip yüklüyordum girememeye başladım işte
İşin kötüsü önemli dosyalar da içinde kaldı
Kaç gündür deniyorum böyle bir ekran geliyor:
Bir sorun var
İstediğiniz sayfa geçici olarak kullanılamıyor. Bu rahatsızlık nedeniyle özür dileriz. Lütfen birkaç dakika sonra tekrar kontrol edin.

Drive in kacaginini ilk defa duydum gecmis olsun ustat. Hesap banlanmistir o uyariyi veriyorsa

Drive in kacaginini ilk defa duydum gecmis olsun ustat. Hesap banlanmistir o uyariyi veriyorsa
Valla ben de bilmiyordum arkadaşım o kadar para vermene gerek yok deyip onu önerdi.O da banlanmış
Ben de dedimki hem fiyatı uygun hem legal hem de sağlam olsun.
Pek de anladığım şeyler değil.Yandex.disk öneriyorlar ama buraya sorayım dedim

Eğtiim videosu diyelim.
Ama şuan baktım en ufağı 8 gb.
One drive almıştı arkadaşım bana 1 tb 50 liraya girilmiyor şimdi.Sanırım kaçak onedrivemış İçindeki dosyalar da kayboldu : /

Gecmis olsun oncelikle. Bir suru cloud servisi veren site var. Ben onlari denerdim.

Dünyada çok hain yetiştiren ülke bizim ülkemizdir herhalde.

Kim bilir kaç tane canlı can verdi şerefsizler
Ama insan hakları ama Demirtaş ama AB ama Türkiye de herkesle düşman en sonunda Yunanlıların elinde f35 olunca görürüm f16larınızı diyen orta sınıf bebeleri oldukça Türk internetinde çoğunluk normal bunlar

çocukluğumun geçtiği ilçeyi küle çevirdiler 12-18 yaş arası yaşadığım evimizin altına kadar komple yanmış

sizin abnize de batınıza da sokayım hain işbirlikçiler sizi

Ermenistan ateşkesi ihlal edip Azerbaycan şehirlerini uzun menzilli füzelerle vuruyormuş. 1 gün önce ateşkes yok biz kendi toprağımızı geri alıyoruz diyip Rus'un ayağına gidiyorsun. Çek ceremesini şimdi. Şimdi kalkıp saldırılara karşılık olarak gidip yine Karabağ'daki askeri hedefleri vuruyorsun. Düşman bir kere sınırları geçmiş, bildiğin savaş suçu işliyor senin de diğer Ermeni şehirlerini bombalaman gerekiyor ama yapamıyorsun korkudan. Daha 30 yıl bekler Azerbaycan Karabağ'ı almak için. İlgili başlığa yazamadığım için buraya yazayım dedim dostlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt